Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. gdzie wkleić to:

To jest ukryta treść, proszę

żeby mi się dało kopiować tekst w przeglądrce bo się nie daje,

2. Jak zrobić nowe wyskakujące okno z tym listviewem który by ładował dane z INI tj today, yesterday i later...

3. Jak zrobiż żeby można było robić i dodawać karty i przy zrobieniu karty robiła się kolejna "przeglądarka"

4. Jak zrobić żeby nazwa karty to była nazwa strony? tak jak w firefox np

5. Jak zmienić styl progres bara z windows 98 na windows 7? :D

exKVR.png

c++, c++/cli, php, js, css3, lua, au3 and others...

Pomoc dla newbich w wymienionych wyżej językach, pisanie botów do Tibii - pisz na gg, może się dogadamy :)

Opublikowano

Ad. 2. Dodaj nową formę (File > New > Form) i zakoduj ją jak sobie chcesz, by ją wyświetlić, użyj NazwaDrugiejFormy.Show

Ad. 3, 4. Użyj TPageControl, do tego przydałaby się jakaś dynamiczna tablica z TWebBrowser oraz jakiś TObject z zakodowanymi zdarzeniami, z których owe webbrowsery będą korzystać. Każdemu nowemu TWebBrowser'owi musisz przypisać owe zdarzenia, wymiary, pozycję oraz rodzica- nową zakładkę. Co do tytułu: TWebBrowser.OleObject.Document.Title

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Stary... wytłumacz krok po kroku bo ja się uczę delphi pierwsze 4h i tak średnio kumam gdzie to wsadzić to TWebBrowser.OleObject.Document.Title, zrobiłem sobie już podział na Tabbed Notebook i wsadziłem tam strone numer jeden. Nazywa się Defalut ;| i nie wiem gdzie wsadzić to TWebBrowser.OleObject.Document.Title żeby przy każdym navigate była zmiana nazwy...

tu jest mój interface :D

To jest ukryta treść, proszę

i zapomniałem zapytać jak zrobić żeby label było on top :D

exKVR.png

c++, c++/cli, php, js, css3, lua, au3 and others...

Pomoc dla newbich w wymienionych wyżej językach, pisanie botów do Tibii - pisz na gg, może się dogadamy :)

Opublikowano

U wstawieniach obiektu masz gdzieś on top ;] show chyba czy jakoś tak się ta wartośc zwała. Nie powiem ci jednak bo nie kodze już delphi kawał czasu. Spróbuj sam znajdować odpowiedzi. W google jest w cholere tutoriali pt. jak zrobić przeglądarkę w delphi.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

• Dodaj nową pozycję...