Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Che Zrobic Serwer Oss Pomużcie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was, niedługo rodzice zrywajom umowe z ineternetem a ja chciałym sobie grac dalej bez neta w metina ,

Prosiłbym was o pomoc w utworzeniu serwera na jednom osobe (serwer OSS) .

Prubowałem go robić czytałem wiele poradników i jakoś mi to nie wychodzi czy mógłby mi ktos napisac poradnik jak zrobic tego serwer-a OSS .

Tylko prosiłbym o szczególne opisanie co i jak .

Opublikowano

no twoja ort jest straszna ale serva oss stawia się tak samo jak na hamachi, postaw serwa jak na hamachi i odpal powinno działać, na początku też z tym miałem problem :)

1327749533-U104252.png

WOLNOŚĆ DLA KONOPI - KONOPIE DLA WOLNOŚCI !

Opublikowano

no twoja ort jest straszna ale serva oss stawia się tak samo jak na hamachi, postaw serwa jak na hamachi i odpal powinno działać, na początku też z tym miałem problem :)

Przepraszam za ortografię ale mam dyslekcję chyba wiecie co to jest , a co do serwa przeczytałem tyle poradników i dalej nic mi nie wychodzi wiec prosiłbym osoby zaznajomione z robieniem serwów o napisanie jakiegoś poradnika który by był prosty że każdy dzieciak (neo) mógłby zrobić sobie serwa i na nim grać

Opublikowano

stary ja też mam dysleksje a jednak staram się pisać jakoś po polskiemu, a co do serwa

To jest ukryta treść, proszę

dla zaawansowanych, ale jak mówisz prawdę że przeczytałeś tyle poradników to sobie poradzisz

mój tut

1327749533-U104252.png

WOLNOŚĆ DLA KONOPI - KONOPIE DLA WOLNOŚCI !

Opublikowano

Dzieki wam za pomoc serwa juz zrobiłem tyle że nie moge do niego się zalogować wyświetla sie taki komunikat 12wsada12.jpg

I jak zrobić sobie konto GM-?

Opublikowano

Co do błędu to coś w plikach locale masz źle, najlepiej zrób spol, wklej do niepatchowanego metka z 2008 i graj, a co do gm'a:

Jakos nie moge znaleźć linku do tego metka a ten co ja mam to jest na nim mod kamera

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...