Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania//Prośby//Szukam

Cad0s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj prosimy,pytamy. Jeżeli macie problem postarajcie się go opisać i czekajcie na odpowiedź. Jest to jedyny temat gdzie możecie się o coś spytać czy o coś prosić

Proszę aby tylko doświadczeni userzy odpowiadali na pytania ponieważ nie chcemy wprowadzać nikogo w błąd.

Opublikowano

Czy jest jakiś bug z akcjami do football teamu? Chodzi mi oto, żeby je jakoś zwiększyć bez kupowania żadnych PP ani zdobywania kart kolekcjonerskich.

76561198077714139.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zainstalowałem na swojej stronce Xnova w wersji 1.1 PL. Wszystko działa tak jak należy tylko jak chcę zapisać ustawienia forum, reklam, szybkości gry itp wywala taki błąd co muszę zmodyfikować w tym pliku, aby działało:

52225681.jpg

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dobra poradziłem sobie z problemem zapomniałem, że nie zmieniłem w bazie ''debug'' z 1 na 0.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak zrobić swoją gre via ???

Jeśli jesteś "prO" daj mi --- .

Lubie minusy.

Daj Tego Minusa !:)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W jaki sposób mam to uzupełnić? Nie wiem co w co wpisać ? Proszę powiedzieć niżej macie spoiler :) Dziękuje najlepiej to bym prosił o kontakt na GG.

<?php // config.php :: Low-level app/database variables.

$dbsettings = Array(

"server" => "mysql.cba.pl", // MySQL server name. (Default: localhost)

"user" => "elitefussion_test_cba_pl", // MySQL username.

"pass" => "adm***", // MySQL password.

"name" => "*********", // MySQL database name.

"prefix" => "dk", // Prefix for table names. (Default: dk)

"secretword" => ""); // Secret word used when hashing information for cookies.

?>

579571423327107377857.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Opisze ktoś proces instalacji gotowego już silniku ja jakiś hosting plx :P

Mile widziane są zdjęcia lub jakiś filmik ;P

Jeśli jest już gotowy taki temat proszę podać link :P

Opublikowano

W skrócie:

1. Zakładasz konto na danym hostingu i kopiujesz na przykład do notatnika dane do połączenia z FTP oraz do bazy danych MySQL lub innej
  2. Uruchamiasz program Total Commander lub inny podobny i łączysz się z FTP serwera (w TC wybierasz Sieć -> Połączenie -> Nowe połączenie)
  3. Po połączeniu się z serwerem kopiujesz pliki silnika na konto FTP
  4. Teraz otwierasz w przeglądarce stronę: adresstrony.hosting.pl/ lub adresstrony.hosting.pl/install (i tym podobne; zależnie od skryptu)
  5. Zaczyna się instalacja gry, w jednym z kroków instalacji podajesz dane do połączenia z konkretną bazą danych (dane znajdują się w Notatniku, o ile wcześniej tam zapisałeś te dane)
  6. Po instalacji otwierasz stronę adresstrony.hosting.pl

To tak w skrócie przedstawiona instalacja gry, niemało zależy od silnika gry i hostingu (niektóre gry inaczej się instaluje, trzeba np. importować zapytania SQL samemu do bazy itp., niektóre hostingi umożliwiają dostęp do Menedżera FTP, który z pewnością początkującemu ułatwi kopiowanie plików na serwer itp.)

Opublikowano

Witam,

Szukam hostingu na którym mógłbym postawić moją grę Race (Via www)

Wymagania:

- Minimum 150 osób aby utrzymał

- Płatność SMS

- Taki ,który pozwala na postawienie swojej gry

Znalazłem coś takiego ?

https://www.1and1.plp

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam czy można już jakoś postawić priva plemion na hamachi bo ja znalazłem na ds-lan i no-ip

LEAGUE OF LEGENDS

EU Nordic and East: Bambus3k 30lv ON KARTHUS FOREVER

EU West: xspellmasterx 30lv off

Aktualnie stawiam serwer mc.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...