Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Omg

ingien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam otoz nudza mnie juz te pytania jak zrobic g1 wystarczy postepowac tak :

1.sciagnac hotspot shield link ponizej

link do hotspot shield

2.uruchomic go z pulpitu pojawi sie kolo godziny na pasku klikamy na niego prawym przyciskiem myszy a nastepnie connect/on

3. gdy juz to zrobimy czekamy az otworzy sie nam internet z dziwna strona mozemy ja zamknac

4. zalogowac sie na stronie

Klick tu

5. jezeli nie znamy imienia nazwiska itd... mozna wygenerowac je na stronie <link ponizej>

Klick tutaj

6.wybieramy na stronie powyzej Gender : zalezy jak kto chce Female to mezczyzna a male to kobieta

Name Set : American Country : United States

7. klikamy generate i ponizej ukaze nam sie osoba wystarczy wszystko skopiowac i przetlumaczyc tu

tlumacz

8.gdy juz zrobimy to wszystko wypelniamy reklamy te za free i cieszymy sie g1

Uwaga !!! G1 nie zawsze przychodzi odrazu

nie prosze o + ani - ale jezeli chcesz podziekowac to daj - ;p

@Edit mozna robic tak samo na playspan

strony do play span nie podaje mysle ze kazdy zna

Opublikowano

Podjęto próbę przejścia do witryny www.gamersfirst.com, ale certyfikat wyświetlony przez serwer nie jest jeszcze ważny. Nie można uzyskać informacji wskazujących, że certyfikat może być zaufany. Google Chrome nie może na 100% zagwarantować, że komunikacja odbywa się z domeną www.gamersfirst.com, a nie jakimś intruzem. Upewnij się, że zegar i strefa czasowa zostały poprawnie ustawione w komputerze. Jeśli nie, wprowadź poprawki i odśwież tę stronę. Jeśli ustawienia są poprawne, nie należy wykonywać dalszych czynności.

to mi wyskoczylo gdy chcialem sie zalogowac w pkt 4

-.-

Opublikowano

Podjęto próbę przejścia do witryny www.gamersfirst.com, ale certyfikat wyświetlony przez serwer nie jest jeszcze ważny. Nie można uzyskać informacji wskazujących, że certyfikat może być zaufany. Google Chrome nie może na 100% zagwarantować, że komunikacja odbywa się z domeną www.gamersfirst.com, a nie jakimś intruzem. Upewnij się, że zegar i strefa czasowa zostały poprawnie ustawione w komputerze. Jeśli nie, wprowadź poprawki i odśwież tę stronę. Jeśli ustawienia są poprawne, nie należy wykonywać dalszych czynności.

to mi wyskoczylo gdy chcialem sie zalogowac w pkt 4

-.-

sproboj normalna przegladarka czyli internet explorer ^^

Opublikowano

A jak mam to to już moge spokojnie wypełniać reklamy czy co mam robić nie kapuje

dompc.png

PLIS ZROBISZ FILMIK CZY COŚ????

Opublikowano

Famale to kobieta a male facet koksie ;D a po za tym skoro taki madry jestes zamiesc Reklamy ktore dzialaja bo bylo takie forum ale miesiac juz nie dziala ;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...