Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Kupiłem phBot'a na 14 dni, gram nuker s/s (17lv) na nowym serverze. Mam problem, mianowicie, postać non stop blokuje się na drzewach. Z tego co widzę iBot jest tak samo albo i bardziej rozwinięty od tego phBota. Pytanie brzmi, czy iBot także blokuje postacie na drzewach,skałach itp.? Sam blok to nie wielki problem, byle by tylko postać się odblokowała, na phBot stoi stoi do puki ma poty(ded-miasto).

Czekam na odp.!

Pozdrawiam!

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Jak wejdzie podczas expienia na coś to idzie w inną stronę i się nie blokuje.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

iBot vs.PhBot

1:0 

:D iBot to jest chyba cud w Silkroadzie ;P

"Umiesz liczyć, licz na siebie."

Jestem tylko człowiekiem, też popełniam błędy.

Opublikowano

iBot vs.PhBot

1:0 

:D iBot to jest chyba cud w Silkroadzie ;P

Hhaha dobre żarty opowiadacie, Ibot to jest Jak Komp z 800 MHZ , a Phbot i7, nie ma porównywania, Ibot moze ma wiele opcji duperelów, ale potrzebuje CL do tego i bardziej PhBot bezpieczny . PhBot CL tym miażdzy, błedów nie ma, wszystko jest spox, moze tylko podnoszenie itemów ubogie, a tak to odlot bocik.

Opublikowano
do tego i bardziej PhBot bezpieczny .

Skąd taki wniosek? Poproszę o źródło Twojej fantastycznej konkluzji. Zapewne nie masz nawet pojęcia jak bot działa a wysuwasz tak dziecinne wnioski.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

Ten phBot ma bardzo dużo wad, może dla użytkownika który ma czas doglądać non stop do postaci jest OK! Autor phBota ma jeszcze sporo pracy by nadgonić podstawowe funkcje, czytając dział support na ich forum można złapać się za głowę!

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Może i racja, ale phbot ma chociaż support i kontakt z twórcą w przeciwieństwie do ibota :P

Poza tym, phbot się zdecydowanie szybciej rozwija no i ma cless-a ...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Może i racja, ale phbot ma chociaż support i kontakt z twórcą w przeciwieństwie do ibota :P

Poza tym, phbot się zdecydowanie szybciej rozwija no i ma cless-a ...

I tu masz racje. Chociaż z Ibot też jest kontakt, ale PhBot jest bardziej przyszłościowym.

Opublikowano

Z obydwoma jest kontakt :P.

Phbotowi brakuje jedynie auto mastery upper, o co już się postarałem osobiście, że będzie no i oczywiście lepszego algorytmu do omijania "obstacles".

Opublikowano

Tak czy inaczej iBot lepiej się sprawuje na XP. Sami sprawdźcie. PhBot zużywa za dużo RAM-ów z drugiego rzędu.

"Umiesz liczyć, licz na siebie."

Jestem tylko człowiekiem, też popełniam błędy.

Opublikowano

Najwyższy czas zakupić komputer na miarę XXI wieku :).

Opublikowano

Akutalnie używam iBota i nie narzekam ale z tego co wiem phBot może śmigać na clientlessie a to bardzo fajna opcja więc wielki plus dla phobota.

Ale tak więc jak napisałem nie testowałem phbota tak więc stawiam na ibota :) do tego jest za free nie jak phbot ;)

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3