Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pliki Serwerowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka... Mam małą prośbę... Szukam nie edytowanych plików serwerowych.... Jedyne co w nich chce to:

- Spolszczone prawie wszystko, tyle ile sie da.

- 0 Bugów.

- Działający EventOX itp.

- Pliki Hongkong, nie English.

Proszę nie pisać komentarzy typu: "ściągnij sobie pliki by JachuPL lub te by Mt2Isgreat" czy pliki by kozakkox, ponieważ te pliki wszystkie ściągałem i już przy samym końcu edytowania connection refused, robiłem kopie zapasowe, rozmawiałem z osobami doświadczonymi w robieniu serwerów, i każdy mówił że robiłem wszystko dobrze... Poprstu złe pliki...

Pliki mają mieć tylko to co wymieniałem u góry... Nie chcę żadnych edycji ulepszaczy czy handlarzy...

Z góry dziękuję..

PS

Osoba która podrzuci takie pliki, i serwer wypali, otrzyma rangę GameMastera na serwerze, oczywiście jeżeli ta osoba będzie chciała tą rangę otrzymać.

Opublikowano

A ja się jak najbardziej podpinam do tematu. Próbowałem również robić swój server, nawet dwie osoby przez TeamViewier'a mi pomagały, i lipa. Conection Refused.

Jeśli takowe pliki, jak pan up napisał, by zadziałały - chętnie się podepne ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sami sobie edytujcie pliki...

Co to w ogolę ma być !

Nikt nie będzie wam dawać swoich plików nad którymi oni pracowali całymi dniami o.O

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Autor chyba nie kojarzy faktów, jak można prosić nie edytowane pliki ale ze zmienionymi rzeczami typu OX, bugi i jeszcze spolszczenie.

Opublikowano

Kojarzę fakty... Poszukuje plików nie edytowanych typu: 0 zmian u handlarzy, 0 zmian na mapach, 0 zmian z NPC, 0 zmian z kowalem itp.... Jedyne co w nich chce to co wymieniłem u góry..... Napisałem nie edytowanych, ponieważ moim zdaniem edycja NPC to nie to samo co przestawianie ich itp... A czemu ? Ponieważ przestawianie jest w FilleZilli, a edycja w Navicat... Jakby wychodziło to: 0 zmian Navicat / Zmiany FilleZilla

Proszę was o te pliki bo ja robiłem z 3/4 razy i nic mi nie wychodziło...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...