Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Shaiya] Multihack

beliaar12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeczytaj zawarte readme.txt z download-archiwum.

-Flyhack/Airwalk (Zmień: Numpad0, wysokość +: Numpad1, wysokość-: Numpad2)

Pozwala na Latanie

-Superjump (Zmień: Numpad3; Zastosowanie: Space)

Zwiększa się wysokość skoków

Infinite-Jump (Toggle: Numpad3)

Pozwala skakać jak często chcesz

-Teleport do systemu TARGET (ctrl)

Pozwala na teleport do bieżącej Target. Jego ograniczony do odległości 20 jednostek w celu uniknięcia Backport

-Visualpatch (zawsze włączona)

Używana automatycznie zawsze! Niech gra w jeszcze jej w tle - znany jako "zapobiegające zamarzaniu"

-Speedhack (Zmień: Alt)

Dla wszystkich, którym Speedhack nie działa proszę nacisnąć SHIFT ZAMIAST ALT!

Obejmuje Attack (tylko wizualne) + Movespeed. Używaj go po każdym Weaponchange (na; off)

(google tłumacz)

Download:

http://www.speedyshare.com/files/23923654/46698-multihack-shaiya-shaiya-release.rar

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=c2e759a0f1432061707c61ac116ac6d08335785a318314667dbde41e10151234-1281123037

1359062624-U334301.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zara dam edit czy dział

@Edit

Jak to się włącza to pisze żebym dal login z elitePvP to daje i wyskakuje błąd ze zły a daje dobry wiec

temat do kosza....

Najlepszy Bux na którym się dorobisz

banner9.gif

Opublikowano

Człowieku weś ogarnij dokładną instrukcję obsługi i dopiero zamieszczaj hacki...A przyznaj sie czy dziłają u ciebie na PL wersji ??? jak tak to pokaż jak to robisz :)

Opublikowano
Przeczytaj zawarte readme.txt z download-archiwum.

Czy tak trudno przeczytać readme ? Wystarczy wkleić do google translator. Nie, nie testowałem tego na wersji PL.

1359062624-U334301.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Słuchaj trudno czy nie ale temat na forum musi być czytelny chyba tego się wymaga ...gdybyś to dokładniej opisał i przetłumaczył readme.exe byś zyskał chociasz troche reputacji a tak ... :P..

Ale zresztą nie ma co już gadać ....

narQ :P

Opublikowano

Siema tego hacka nie testowałem ale jeśli jest to ten z elitepvpers.de to ROBIMY TAK:

1. zakładamy konto na elitepvper.de, i uruchamiamy hacka.

2. podajemy nick w okienku które wyskoczy przy uruchowmieniu hacka (nick ten ze strony).

3. przeniesie nas do tematu gdzie koles zamiescil hacka wiec klikamy przy jego poscie THANKS.

4. teraz mozemy bota normalnie uruchamiac.

(chodzi w tym wszystkim o to że autor hacka oczekuje podziekowan w poscie na stronie gdzie zamiescil hacka, wiec dziekujemy mu i mozemy juz uzywac hacka!)

Opublikowano

Nie trzeba naciskać żadnych thanksów. Odpalasz Shaiye, odpalasz hacka, wyświetla ci się menu. Naciskasz np. shift (speedhack) i działa :] Testowałem przed chwilą

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Ale pisz za siebie bo większości tutaj wyskakuje okienko a jak dałeś mu thanksa wcześniej to nie masz lub z innego powodu. W każdym razie powinno działać + za skopiowanie z Epvp i translacje. :P

@edit

Mnie działa tylko bieganie w powietrzu a speedhack i teleport nie działa, nie wiem czemu bo speedhack powinien działać.

ANIMA LIBERA! :P

sadass.png

CAUSE I AM HIGH

JUŻ W NIC NIE GRAM I NIE ODPISUJE, ELO

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...