Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez cały czas przychodzą mi na email takie wiadomości nadawca np Rita Rahme , Sojata Baruah

i w temacie pisze drogi przyjacielu

a zawartość to

Drogi Przyjacielu

Jesteśmy taibo firmy, naszej strony internetowej: http://www. vistpay.com. My sprzedajemy przede wszystkim product.such elektrycznych jak cyfrowe aparaty fotograficzne, telefon komórkowy, telewizor LCD, xbox, Laptopy, DV, Mp4, GPS, a więc on.If chcesz kupić coś, skontaktuj się z nami swobodnie, nasza firma pragnie zaoferować więcej rabatów i najlepszych usług dla biznesu współpracy z Tobą / company.Any inne swoje obawy zapraszamy do naszej visite website.please prosimy o kontakt pod adresem:

A do tego nigdzie nie podawałem swojego maila na tą popierdoloną stronę kurwa co oni sobie myślą że będą mi pocztę zaśmiecać

Co zrobić żeby nie wysyłali mi tych wiadomości

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Opublikowano

Omg ty zacofany jesteś czy co?!Każdy zna problem spam'u w poczcie...i nie przeklinaj tak bo pokazujesz,że swoją inteligencją dosięgasz tym reklamom...Ustaw sobie w firewallu aby ci spam zatrzymywał i w ustawieniach poczty -.-optymalnie napisz do supportu poczty,że taki i taki gościu wysyła spam...

Opublikowano

@Azerf

Dzięki za pomoc

@DzikÓs

po pierwsze nie mam 8 lat tylko 13

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

Opublikowano

Polecam Ci pocztę Mozilla ThunderBird - ma szerokie ustawienia, jest wygodny. Nie musisz nawet szukać tutków bo to jest w polskim języku.

PS. DzikÓś, po co to napisałeś? żeby nie być leszczem i pijawką? Aha... Teraz na 80% napiszesz że mam 5 lat.... Chyba że temat zamkną bo by się przydało.

final-fantasy-vii-top-10-characters-20080325112110792-000.jpg

Life is brutal

Opublikowano

Jeżeli dalej będą mi przysyłali te wiadomości zmienię pocztę na mozille ThunderBird

@DzikOś może po napisaniu tego posta stwierdziłeś że mam poniżej 2 roku życia

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

Opublikowano
Przez cały czas przychodzą mi na email takie wiadomości nadawca np Rita Rahme , Sojata Baruah

i w temacie pisze drogi przyjacielu

a zawartość to

A do tego nigdzie nie podawałem swojego maila na tą popierdoloną stronę kurwa co oni sobie myślą że będą mi pocztę zaśmiecać

Co zrobić żeby nie wysyłali mi tych wiadomości

juz powinn leciec..-.-

uspokujcie się i pomagajcie mu!!!

.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...