Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza Gra ;]

pyza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka jest najlepsza/fajna gra PC na taki sprzęt: (Multiplayer i Singleplayer)

1,256Gb - pamięć RAM

karta graficzna 64mb ram ;/ (chyba nawet pixel shader 1.0 ;[)

procesor 2,4GHz

Zapodajcie nazwę takiej gry która pójdzie na moim kompie (złomie)...

ban_pl_72890_380347.gif

Klikajcie i się rejestrujcie ... można nieźle zarobić ;]

Opublikowano

hmm... jedyne co mi przychodzi na mysl to cs :D medal of honor allied assault(ma single i multi), cod 2, chyba ze innego gatunku szukasz

Opublikowano

CS'a nie nawidze, w CoD'a 2 grałem, Medal of Honnor chyba grałem u wujka ale nie jestem pewien ;D

Magą być tego gatunku ale jak podacie MMORPG/RPG lub strategie to się nie obrażę...

ban_pl_72890_380347.gif

Opublikowano

CS'a nie nawidze, w CoD'a 2 grałem, Medal of Honnor chyba grałem u wujka ale nie jestem pewien ;D

Magą być tego gatunku ale jak podacie MMORPG/RPG lub strategie to się nie obrażę...

To moze sprobuj strategie "kompania braci"(jest przez neta ale nie wiem czy na piracie chodzi) - powinna ci pojsc, a z mmo to tibia ? :D Z mmo to mysle ze wszystkie gry ci pojda ale na low detalach

Opublikowano

Metin2, pójdzie Ci na tym starociu ;D

Jak parzyłem na wymagania to myślałem że on Ci nawet nie odpali przy tej karcie graficznej xD

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Zdecydowane tylko Metin2 na takim sprzecie wymagania masz z dolu mysle ze masz min 2gb wolne na dysku xD Mozesz Zobaczyc tez Tibie albo Nostale

OS- Win XP, Win 2000, Win Vista, Win 7Procesor- Pentium 4 1.8GHzPamięć- 1GDysk twardy- 2 GBKarta graficzna- Karta graficzna posiadająca więcej niż 64MB RAMKarta dźwiękowa- DirectX 9.0Myszka- Myszka kompatybilna z Windows

Opublikowano

Pieprzycie głupoty

Pójdzie Ci tak ( gatunki pomieszane ) :

- MOH Pacific Assault

- Stronghold : Crusader

- 4 story

- Last Haos

- Call of Duty 1 / 2

- Kompania Braci

- GTA 3 / Vice City / San Andreas

- NFS Underground 1 / 2 / Most Wanted

- Metin 2

- FIFA / 97 - 07 /

ichigonapisblb.png

Opublikowano

Multiplayer ;d no MMORGP polecam World of Warcaft ;d fajneeeea gierka i jeszce CoD 2 / CoD 4 Multiplayer

Singleplayer : NFS MostWanted / Undercover / Prostreet / i of course strzelanki jak BattleField wogule jest tego wpip :O

30364378.png

Opublikowano

Multiplayer ;d no MMORGP polecam World of Warcaft ;d fajneeeea gierka i jeszce CoD 2 / CoD 4 Multiplayer

Singleplayer : NFS MostWanted / Undercover / Prostreet / i of course strzelanki jak BattleField wogule jest tego wpip :O

undercover? prostreet?

no chyba niezbyt ... 64 karta ...

a battlefield to chyba jedynie academy ... proponuję Ci poszukać jakieś klasyki gier

Opublikowano

Soldier of fortune 1-2

Project I.G.I (druga czesc chyba tez pojdzie)

Pozatym koszt jakiejs karty agp 128-256 wynosi ok 60zl, po znajomosci taniej bys wykminil :D

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Pieprzycie głupoty

Pójdzie Ci tak ( gatunki pomieszane ) :

- MOH Pacific Assault

- Stronghold : Crusader

- 4 story

- Last Haos

- Call of Duty 1 / 2

- Kompania Braci

- GTA 3 / Vice City / San Andreas

- NFS Underground 1 / 2 / Most Wanted

- Metin 2

- FIFA / 97 - 07 /

Jedyny który podał coś sensownego... Akurat we wszystko to co podał grałem i ładnie chodziło ;D Karta graficzna za 60zł? W jakim ty świecie żyjesz? Karta graficzna 128mb 120zł+... Już wole kupić nowego kompa niż ulepszać tego... Dzięki za odpowiedzi niektórym dam + bo powiedzieli coś związanego z tematem <_<

ban_pl_72890_380347.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...