Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis] DziałAjąCych HackóW

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

postanowiłem zrobić temat dla leniwych, żeby nie musieli zrobić 2 przyciśnięć więcej oraz żeby nie zmęczył się im palec od kręcenia rolką myszki.

GCA 1.5.0 - Undetected

http://www.mpcforum.pl/topic/196922-gordon-150-undetected

jeśli status któregoś z hacków ulegnie zmianie, proszę o powiadomienie mnie, ja nie zawsze mam czas więc liczę na waszą współpracę.

Dziękuję Lenart

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można jakoś dodać PerX'a do wyjątków, tak żeby Anti-Virus go nie wykrył w nim virusa?!

praktycznie każdy PerX ma wirusy, nie mam pojęcia jak to zrobić, gdyż nie używałem antywirusa od jakichś 2 lat ;)

Opublikowano

praktycznie każdy PerX ma wirusy, nie mam pojęcia jak to zrobić, gdyż nie używałem antywirusa od jakichś 2 lat ;)

To jednak wolę nie ściągać. :D

Zdam się na mojego SKYLLA. :P

qlo0m.png
Opublikowano

To jednak wolę nie ściągać. :D

Zdam się na mojego SKYLLA. :P

Jeżeli obawiasz się wirusów w Perku to pobierz Gordon Loadera ma 1 nie groźnego wirusa.Polecam :)

9368_gold.png

Opublikowano

Doobre Lepsze Od Tego Drugiego Którego nicku nie pamiętam I Którego nicku nie wolno wymawiac xD

Opublikowano

przydaty tut a o jakiego kolesia ci chodzi bo jakos nie wiem :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Nie Pamiętam Jego Nicku Wiem Ze jego niektóre tutki były dobre a inne zryta na maxa

Kto Się Ze Mną zgodzi +++ x 10

Opublikowano

Nie Pamiętam Jego Nicku Wiem Ze jego niektóre tutki były dobre a inne zryta na maxa

Kto Się Ze Mną zgodzi +++ x 10

dalej nie wiem o co chodzi ... to nie jest tut tylko spis... ja nic nie zrobiłem, tylko wrzuciłem kilka linków ...

Opublikowano

Dałbym + ale limit się wyczerpał bo już dzisiaj oddałem ci Lenart wszystkie pozytywne głosy :D

szkoda że jeszcze nie ma nowego Frantic dla mnie jest nailepszy ze wszystkich haków dlatego że....

grałem na nim co najmniej 6 miesięcy i nadal nie dostałem bana a jak tylko zaczynam na gordonie to 7-14 dni i ban :rolleyes:

dlatego na razie nie hakuje :(

Opublikowano

Dałbym + ale limit się wyczerpał bo już dzisiaj oddałem ci Lenart wszystkie pozytywne głosy :D

szkoda że jeszcze nie ma nowego Frantic dla mnie jest nailepszy ze wszystkich haków dlatego że....

grałem na nim co najmniej 6 miesięcy i nadal nie dostałem bana a jak tylko zaczynam na gordonie to 7-14 dni i ban :rolleyes:

dlatego na razie nie hakuje :(

Jeśli Chcesz Cos Podobnego Do Frantic To Wejdz W spis Hacków Link

A potem 1

Jak Dlamnie Lepszy Od Franatic :)

(Żeby Go Odpalić Trzeba 2 Pliczki (Patrz Niżej)

Potem Wklejamy je do Folderu z grą a jak nie to do C:\Windows\System32)

Pomogłem Daj ++

http://www.speedyshare.com/files/24123000/Pliczki_xD_Nie_Zmienia_Ich_Nazw_.rar (Trzeba Skopiowac Prawy i kopiuj)

Opublikowano

Dzięki :D

Niedlugo założe taki temat :D

Mógłby ktos Powidziec pak przypiąc temat?

Z Góry ThExtremex :)

Opublikowano

Dzięki :D

Niedlugo założe taki temat :D

Mógłby ktos Powidziec pak przypiąc temat?

Z Góry ThExtremex :)

jaki temat ? o.0

tematy może przypinać tylko KidMod, moderator danego działu, Global mod, Administrator

Opublikowano

Proszę o wysłanie invitatin code do gorgon 1.4.0 prosze bo inne hacki mi nie działają mój email [email protected]

super Ty akurat dostaniesz 2x warna.

pierwszy za spam a drugi za proszenie o invitation code, plus dodatkowo dorzucam tydzień wolnego ^.^

dlaczego warna za invitation code ? dla tego że po raz kolejny piszę że nie można wysłać invitation code.

Opublikowano

Albo mi się wydaję albo ten hack vladyx-hack nie działa bo wywala z gry czy ktoś może potwierdzić to ?

Przez 1 dzień działał ale dzisiaj wchodzę i nie mogę.

76561198079097587.png

Opublikowano

MPGH działa teraz właśnie z nim grałem zaraz znów przetestuje. a dokładnie jaka funkcja przestała ci działać czy może kompletnie nie działa??

PS: testowałem i nie zauważyłem nic niepokojącego działa nadal;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...