Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

We Wszystkich Privach Wirus?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś uruchamiam sobie serwer Slaris2BETA, po chwili wyskakuje okienko ,że Błąd zainicjowanej Aplikacji coś tam coś tam.

Dalej ściągam innego priva PandoraMT2 , odpalam i ALERT WIRUSA!

Koń Trojański BackDoor.Hupigon5.BDQH, okej więc usuwam i ściagam jeszcze raz innego priva i znów to samo, i na każdym privie!. Zaznaczam ,że przed ściągnięciem Slaris2BETA mogłem normalnie grać.

SS:

trojan.png

Moje pytanie więc? Co jest i co mam zrobić, żeby grać na privach??

Kompa skanowałem parę razy już po usunięciu i niby nic nie wykrywa ale gdy uruchamiam priva znów pojawia się alert!

PS. W grę nie wchodzi Format!

Opublikowano

@Up ma rację.

W każdym spol niektóre antywirusy wykrywają virka ale to nie jest prawda.

PS. Też mam AVG i uwierz mi ten antywirus potrafi wykrywać virki nawet w czyściuteńkich jak łza plikach ;) (w moim wypadku pliki systemowe o.O ).

Na czas gry wyłącz skanowanie uruchamianych plików i tyle.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Ja mam AVG - dobry antywir polecam.

Tak w każdym spol jest wirus przynajmniej większość dobrych AV wykrywa wirusa. Kaspersky, MB i AVG to super ochrona komputera a co najważniejsze one nie kolidują ze sobą :D.

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

To jest przez program zwany Connect Changer.Przez to że w nim tworzone są spolszczenia jest tyle wirusów.

@Kamer

Ja tam nie wiem ale widziałem że ludzie się skarżyli na ten program że tyle wirusów czy coś : ].

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Mi dzisiaj też zaczął szaleć ten Program.. Wszystko było ok do dzisiaj, jak mi zaczął wszystkie spolszczenia usuwać, się wkurwiłem i usunąłem w pizdu AVG. ^^ Pewnie jakaś AKTUALIZACJA..

g0Tef.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...