Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Freebsd Z Plików Serwerowych.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje pytanie dotyczy tego, jak usunąć apache, moduły php i pliki serwerowe z plików serwerowych Easy autorstwa Mt2isgreat.

Potrzebuje FreeBSD z zainstalowanymi tylko portami i baza MySql. Zrobił bym sobie to sam, tylko pobrałem MySql 8.1 i nie chce mi portów pobrać, a wersji 7.2 już mi się nie chce pobierac:/

Dlatego chcę się dowiedzieć w jaki sposób mogę wszystko odinstalować z FreeBSD, żeby zostały w nim tylko porty i baza MySql.

Dziękuje za pomoc i pozdrawiam.

Ja wrogom podziękuje gdy przyjdzie czas na rewanż... 

Opublikowano

Właśnie zastanawiam się czy jeżeli usunął bym wszystkie foldery i pliki z tym związane to czy nie wyskakiwałyby jakieś błędy?

Może jakiś skrypt jest, polecenie czy coś na odinstalowanie tych rzeczy?

Opublikowano

A pliki serwerowe jak usunąć? Mogę normalnie się połączyć przez filezille i je usunąć? bo chce otrzymać czyste FreeBSD z portami i baza mysql.

Opublikowano

jak sa to mozesz usunac przez filezille,ale tylko pliki zewnetrzne ,a jak usuniesz jakies wewnetrzne sciezki freebsd czy pliki to moze pasc system

Opublikowano

A jest jakiś bezpieczniejszy sposób na ich usunięcie? Bo nie chce usunąć przez przypadek czegoś potrzebnego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...