Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ps3 Czy Xbox360 ?

PS3 czy Xbox360  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. PS3 czy Xbox360

• PlayStation 3
      11
    • Xbox360
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że takich pytań jest masa w internecie i tutaj też padało już takie, ale chciałbym znać odpowiedź na dzień dzisiejszy.

Za parę dni mam zamiar kupić sobie nówkę konsolę w sklepie. (Piszę, że nówkę bo to istotne - nie kupię przerobionej w sklepie).

Jaką konsolę wybrać? Xbox360 czy PS3?

Kumpel ma xboxa i mówi, że zrobię błąd jak kupię PS, za to wujek ma PS i mówi, że się świetnie sprawuje, 0 awarii itd.

Nie chcę popełnić błędu i wybrać czegoś tandetnego, dlatego jeśli będziecie się wypowiadać to proszę o konkretne argumenty.

Jak na razie jestem przekonany do PS, a dokładniej slim... dlaczego?

Cichy

Mały

Mała awaryjność

Mniej prądu zużywa

Z drugiej strony można by też wziąć xboxa ze względu na przerabialność, ale jak mówiłem wcześniej. Kupuję w sklepie, więc przerobienie nie wchodzi w grę ze względu na gwarancję itd.

Pomóżcie ;]

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Xbox 360 więcej serwerów on-line, Ma wyjść tak zwany kinect ale to chłam, dużo gier

PS3 mało serwerów, PS3 slim nie ma podobno chłodzenia, dlatego cichy :)

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

XboX bo ma wygodniejszego pada ;)

I wogóle jest imba

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Cieszę się, że jesteście prawie jednogłośni w tej kwestii :P

Mi tam dużo do szczęścia nie potrzeba.. byle by sobie pograć samemu, czy też online.

PS ma darmowego live, więc już to mnie nawet przekonuje.. dema do pobrania są itd. Ważne, że pogram i samemu i z kimś, a te kinekty itd. to tylko zbędne bajery, które jak na razie szwankują :P

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

PS3 git, mam grubego i nie żałuję, kupiłem od razu jak wyszedł. PS3 mocniejszy od xboxa, wiekszy dysk, puszcza wszystkie gry w 1080p (xbox wiekszosc w 720 lub 480), nie zawiesza sie, nie przegrzewa sie, nie placi sie za neta, wszystkie opcje dostepne dla polaków, wi-fi, można zainstalować linuxa, windowsa.

Btw. xbox slim nawet blu-ray nie ma xD

RAsfepN.png
Opublikowano

Jeśli nie będziesz przerabiał to bierz PS3.. lepsza grafika... lepsze gry wychodzą na tę platformę. Ja mam ps3 od ponad roku ( fat ) i nie narzekam :)

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Jeśli nie będziesz przerabiał to bierz PS3.. lepsza grafika... lepsze gry wychodzą na tę platformę. Ja mam ps3 od ponad roku ( fat ) i nie narzekam :)

zgadzam się, jeśli nie będziesz sobie przerabiał to bierz stanowczo PS3 ;)

Opublikowano

Ja już się na ten temat wypowiedziałem podczas naszej rozmowy na gg i w sumie się powtórzę ;) Bierz PS3, masa łakoci w nim zawarte jest.

@poza tym, jak już kupisz PS3 i zaopatrzysz się w fifkę 11 czy 10 to chętnie Cie zjadę :D

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Ja już się na ten temat wypowiedziałem podczas naszej rozmowy na gg i w sumie się powtórzę ;) Bierz PS3, masa łakoci w nim zawarte jest.

@poza tym, jak już kupisz PS3 i zaopatrzysz się w fifkę 11 czy 10 to chętnie Cie zjadę :D

No to tylko czekaj aż kupię PS3 i się podszkolę w fifę :D

To chłopaki dzięki wielkie za pomoc ;) Cieszę się, że przynajmniej potwierdził się mój wybór :P

Don't feed trolls ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...