Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc grałem wczoraj wieczorem w 4story EG tak jak zawsze nabijałem sobie PO wylogowałem się wchodze z rana a tu na mojej postaci cos takiego wyskakuje jak daje conecct

beztytuuufc.png

tworzą też mi się jakieś 3 postacie nie wiem o co chodzi wiem że pisze że nie może i prosze zalogować się później wchodze co 1h i nic dalej to samo wie ktoś c robić?

prubowałem resetować komputer i nic reinstalowałem też gre i nic ;/

beztytuufdgdfgdfgdfg.png
Opublikowano

to jest zbugowana postac...chyba na stale..........

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

UP "prubowałem resetować komputer i nic reinstalowałem też gre i nic ;/"

czytaj do końca ;/

beztytuufdgdfgdfgdfg.png
Opublikowano

dzis o 22 czasu serverowego odbuguja ALL POSTACIE.

@radze czytac forum główne EG.

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

Mapy są zbugowane przez używaniu hacków, szczególnie speedhacków. Nic dziwnego, możliwe że nigdy nie naprawią tego. Probują już od wielu miesięcy.

http://forum.eterniagames.com/f81/bugged-characters-25020/

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

UP moja postać jest na 4Story EG nie PL więc to nic nie pomoże bo ten link jest do PL ;/

beztytuufdgdfgdfgdfg.png
Opublikowano

tutaj pomoze jedynie PW do GMa :( moj kolega napisal i mu odbugowali :)

Cytat

Opublikowano

UP

to bądź tak miły i napisz do swojego kolegi żeby ci podał nick w grze ,gg czy przez co on się tam kontaktował z góry dzięki

beztytuufdgdfgdfgdfg.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...