Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio mi się poszczęściło i dostałem za darmo postać na 137 lvlu niemniej jednak nie dostałem odpowiedzi do zadanego pytania, które umożliwia zmienienie e-maila oraz hasła. Od czasu do czasu ktoś loguje się na to konto (dzisiaj miałem 2 dc). Czy jest jakiś sposób aby ominąć tą odpowiedź ?? Słyszałem, że jest jakiś hack czy coś takiego, ale być może to plotki...

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości,trochę kicha może po prostu cię wywala bo przeciążony silnik gry a nie że ktoś ci wchodzi na konto.

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Opublikowano

To jak wytłumaczyć fakt, że zaraz po DC wbijam, loguje się i wyskakuje mi info, że ktoś jest już zalogowany i muszę czekać 1 min. ??

Opublikowano

Bo XCode nadal działa. Pozatym tak naprawdę to musisz poczekać z 3min. Nie panikuj, jeśli chcesz się upewnić czy ktoś Ci wchodzi na konto to zapamietaj ze szczegółami jak stała postać przed wylogowaniem. Głupie, ale efektowne. Zapisz także wspólrzędne.

lolbj.png
Opublikowano

Gram ponad 2-3 tygodnie i nigdy DC nie miałem. Dzisiaj byłem na tej postaci, którą dostałem i o dziwo tylko na niej DC dostaje ?? Wiem, że wchodzi na konto jego właściciel, dlatego chce sobie zmienić hasło oraz meila, a wątpię żeby mi on podał odpowiedź do pytania.

btw. gdzie Ty tutaj widzisz jakąś panikę ?? Ogarnij hormony.

Opublikowano

No bo chyba naprawdę nie myślałeś, że ktoś Ci da postać na 137lv'u za free?? 100%-ej opcji niema żadnej bo jeżeli koleś ma e-mail weryfikacyjny i nie jest "głupi" (co w dzisiejszych czasach się rzadko zdarza) to i tak odzyska konto, ale możesz sprobować. Zaloguj się na oficjalnej stronie 2m i wejdź na swoje konto. Jak zapewne wiesz jest tam kilka różnych pierdół m.in. kupowanie coinsów, czy zmiana hasła (to potem), Ty natomiast szukasz zakładki "How to notify me", zmieniasz e-mail na swój, a potem oczywiśćie hasło.

btw. jakbyś nie panikował to byś nie zakładam tego tematu :P

lolbj.png
Opublikowano

Postać, którą jakimś cudem dostanie się za free (jak w moim przypadku) jest na 99% expiona na haxach (również jak w tym przypadku). Wnerwia mnie to, że gdy jestem w Crespo to wchodzi na konto i mnie wywala przez co jestem na minusie zamiast na plusie.

Wczoraj dowiedziałem się w grze, że tą postacią grało już kilka albo i nawet kilkadziesiąt osób, więc nie jestem pewien, czy konto otrzymałem od jego pierwszego właściciela... Tak czy siak chcę zmienić hasło dlatego, aby koleś mi nie wchodził na konto, pofarmić coopery i silvery w crespo aby było na wingi, a później jak się uda to sprzedać go za dile.

IamLegend, czyli według Ciebie, każdy, kto założy jakiś temat na forum to "panikuje" ?? Gratulacje.

Opublikowano

Nie łapiesz aluzji ..., ale ja nie lubię się kłócić. Napisałem co masz zrobić, by zmienić hasło i tyle, podziekowań nie oczekuje. Tak czy siak wg. mnie jemu o to właśnie chodzi. Byś odrobił set, nabił jakiś llv., zarobił coś, a potem Ci wezmię tą postać. Więc jedyną szansą jest to, że zmienisz e-mail i hasło, a on nie będzie miał tego weryfikacyjnego.

lolbj.png
Opublikowano

Tak, tak już do tego sam doszedłem ;) Na razie puki mogę latam tą postacią na DG C żeby szybko zarobić na wingi... Podejrzewam, że kiedy wejdzie A7 to sobie koleś wbije, ale cóż ;)

Opublikowano

Wiesz, on te konto też może mieć od kogoś, a np. Tamten koleś już niegra wogóle. Nie mówie, że konto zatrzymasz, ale spróbować zawsze można.

lolbj.png