Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] Klaus Aka Black

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym złożyć skargę na Moderatora Działu Battlefield Klausa Aka Black.

Rzadko się pokazuje, Nie podpina tematów, Nie udziela się tam w ogóle, Większość postów ma w Combat Arms i częściej tam go widzę niż w Battlefield.

I nie wiem za co on został moderatorem tego działu? Nie widzę jego Tutków ani nic. Ja na poprzednim koncie zrobiłem porządny TuT na temat klas w BFH. Teraz geralt zrobił 2 TuT i nie podpiął.! Więc składam skargę na niego. Mam na dzieje że nie olejecie moją skargę a jeżeli napisałem w złym dziale to proszę o przeniesienie.

beztytuuzso.jpg

badcompany.png

Admin Cienia
Opublikowano

1. Sprawdzimy co on tam porabia.

2. Ma teraz urlop.

3. Zły dział.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

D&G on nie mógł tego tutaj napisać bo nie ma tych 200 czy tam 250 postów.

Opublikowano

1. Sprawdzimy co on tam porabia.

2. Ma teraz urlop.

3. Zły dział.

On teraz nie widzi topica -.-

Topic@ Z tego co wiem, to BF nie jest tak rozkręcony. Nie podpina tematów? Podepnie jak jest coś naprawdę dobre. Byle gówien nie przypniemy -.-.

To, że się udziela w Combat nie oznacza, że nie jest aktywny w BF. Tyle.

Opublikowano

Też dodam coś od siebie, co prawda tekst ten ktoś już napisał wcześniej, bodajże Mou, ale warto go też tutaj wspomnieć ;] to, że się nie udziela i nie pisze postów nie znaczy, że go tam nie ma i nie ogarnia ;).

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Witam. Dobrze że wpadłem do kumpla i mam dostęp do kompa na chwilkę skoro temacik o mnie.

1. Większość postów w dziale Combat Arms? --> TaaaaK ! A dlaczego? Ponieważ kiedyś pomagałem w dziale CA itp. A to iż nie jestem głupim spambotem oznacza to że będzie ciężko aby większość moich postów była w dziale BF.

2. Nie udzielam się tam? -> A czy moderator jest od tego aby cały czas spamować , pisać tutki tylko dlatego iż chce się kida czy tam kilka % mniej?

3. Widzisz mnie w dziale CA częściej niż BF? o.O Dziwne. Jeżeli uważasz iż jestem złym modkiem to pisz do władz ( GM oraz Admini ). Jeżeli oni nie mają do mnie pretensji to uważają że sobie radzę.

--------- Co do urlopu -> Nie wiem kiedy powrócę na stałe. Postaram się zaglądać chociaż 2x na tydzień na MPC. Sorry ale to nie moja wina. -------------

Jeżeli chodzi o " Sir.AAK624 " To poco piszesz skargę? Dlatego iż nie chcę Cię na kid'a ? Czy po prostu chcesz zająć moje miejsce? Jeżeli tak to proszę bardzo ! :) Posty jak twój tylko motywują mnie do pracy... Więc łatwo tego ci nie oddam. A jeżeli chodzi o kid'a / moda to na to trzeba zasłużyć ! Nie jest to przywilej czy nic czym możesz się chwalić! Moderator jest od tego aby pilnował porządku !

Opublikowano

Chciałbym złożyć skargę na Moderatora Działu Battlefield Klausa Aka Black.

Rzadko się pokazuje, Nie podpina tematów, Nie udziela się tam w ogóle, Większość postów ma w Combat Arms i częściej tam go widzę niż w Battlefield.

I nie wiem za co on został moderatorem tego działu? Nie widzę jego Tutków ani nic. Ja na poprzednim koncie zrobiłem porządny TuT na temat klas w BFH. Teraz geralt zrobił 2 TuT i nie podpiął.! Więc składam skargę na niego. Mam na dzieje że nie olejecie moją skargę a jeżeli napisałem w złym dziale to proszę o przeniesienie.

Teraz to napewno przekonaleś moderatorów ze jestes odpowiednią osobą na kidmoda ;)

Poza tym w metinie dla tego przykładu moderator nie udziela się tak bardzo. Oni raczej zajmują sie raportami ktore wszyscy wysyłają. Tematy do kosza bany itp ;)

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Teraz to napewno przekonaleś moderatorów ze jestes odpowiednią osobą na kidmoda ;)

Poza tym w metinie dla tego przykładu moderator nie udziela się tak bardzo. Oni raczej zajmują sie raportami ktore wszyscy wysyłają. Tematy do kosza bany itp ;)

to dlatego, że tam jest po prostu syf :P i większego robić nie muszą. Tematy bez prefixów w tworzeniu leżą odłogiem, publikacje nie lepsze

57199140501148694665.png

Opublikowano

Yy.. Ale o co chodzi? Autor ma u mnie plusa za to, że posiada własne zdanie. Niektórzy tego nie potrafią.

Wszystko wyjaśnił shadow..

Close.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...