Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Pytanie)Error 1010?

neeveer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usuń folder gameguard w głównym folderze gry, i włącz ją pobierze się nowy i myślę że to powinno rozwiązać problem.

2006-2010

Opublikowano

Trzeba było spróbować przeinstalować grę, oraz wyłączyć wszystkie antywirusy gdyż gameguard jest dla nich zbyt "ciężki", format to dość drastyczne rozwiązanie, proponuję jednak kombinować niż tracić wszystko ;)

2006-2010

Opublikowano

E tam już tak próbowałem :) nawet dodałem mu do wyjątków.

Możliwe było iż kiedyś miałem bota do mu i teraz sie doczepili

A nic nie straciłem ;p bo wrzuciłem potrzebne pliki na inną partycje i sformatowałem tylko C

zaraz dam znać czy działa bo juz jest 75% download

Zaraz mnie cos rozjeb***** wiecie ktoś moze czemu znowu ten sam błąd?

Nie chce calego kompa formatowac bo szkoda mi zdjęc i programów ;/

I nie wiadomo czy wtedy bedzie działac

Powiem tylko ze mu dark stars (priv) działa mi normalnie tylko w globalu mi sie cos dupi

k2i73k.gif
Opublikowano

Z innej beczki... masz avasta i Win7/Vista?, proponuję usunąć grę mu razem z jej folderem, odinstalować wszystkie antywirusy, restart PC i ponownie zainstalować MU. Możliwe że Twój antywirus posiada rodzaj ochrony który gameguard uważa za ingerujący w gre, samo wyłączenie może nie wystarczyć. Proponuję tak zrobić bo mnie to rozwiązanie pomogło kiedy po 20min wyskakiwał mi error ;) nie pamiętam już czy ten sam gdyż to było dawno.

2006-2010

Opublikowano

anty wirusa nie mam bo po formacie a windows xp sp2.

zaraz po tym 1 błędzie wyskakuje 2 w ktorym pisze mniej wiecej ze mam bana na Ip c*** wie za co.

Jeżeli jesteś w stanie mi pomóc to udostępnie ci mojego kompa przez

http://www.teamviewer.com/pl/

podaj swoje gg na prv

k2i73k.gif
Opublikowano

Czytałem na forum GMO, błąd 1010 ma masa ludzi po ostatniej aktualizacji gameguard'a, więc to prawdopodobnie nie Twoja wina tylko NProtect które ma problemy ze stabilnością GG na nowych systemach operacyjnych. Proponuję razem ze mną śledzić oficjalne forum webzenu i czekać na ich rozwiązanie.

Osobiście mam win7 i nie jestem pewien, ale internet mam szybki więc client gmo pobiera mi się w 7min, zobaczę jak to u mnie jest. Z tego co mi wiadomo na chwilę obecną gameguard działa na zmiane stare systemy, nowe systemy.

2006-2010

Opublikowano

miałem to samo dzisiaj

u mnie musiałem odistalować sterowniki ati

10.8,10.7,10.6,10.5,10.4,10.3,10.2,10.1,9.12 wywalały :(

dopiero na systemowych z listopada 2009 zadziałało(dlatego 9.11 nie wgrywałem bo są starsze od systemowych)

karta asus 5670

EDIT: nie ma już błędu ale wisza kompa grrrrrr

Opublikowano

Aha thx jak ci pójdzie na win 7 albo dowiemy sie do kiedy ten problem ma trwac

To też sciągne win7 zeby pograc

Lecą +++

Temat nie do zamknięcia...jeszcze podyskutujemy troche o tym :) moze sie czegoś dowiemy

k2i73k.gif
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

mam ten problem co wyzej nie wiem czy juz go rozwiazaliscie mozecie i mi teraz pomoc . Nie moge usunac avasta z kompa bo pokazuja mi sie bledy o braku dostepu itd.

mozecie napisac na gg ? 9181341

OmG ..

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Yo all

Tak sobie szperałem po koncie, i zauważyłem ten problem ;p

Znów chciałem wrócić do Globala i to samo ;/

Przypomne tylko że privy działają normalnie.

Jest już na to jakieś rozwiązanie?

k2i73k.gif
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam :) czemu temat do usuniecia? ten jest wciaz aktualny bo do tej pory nikt nie wie jak rozwiazac ten problem... mi tez wyskakuje ze mam hacka a wczoraj zmienilem system z z xp na win 7 i to samo, napewno tez antywirus nie przeszkadza bo zadnego nie posiadam mam pusciutki system z samym mu praktycznie. Z informacji wyczytanych na innych forach wychodzi na to ze nasze sterowniki fitmy ATI ( ja mam radeona HD5760) GG wykrywa jako Hack. Niestety cofniecie sie do starszych sterów nie daje zadnych efektów ( wypróbowałem około 10-13 ) i wciaz lipa... Oczywiscie po usunieciu sterów mu działa ale strasznie sie tnie i nie ma grafiki... prosze o pomoc jezeli komus udało rozwiac sie ten problem :) dziekuje i pozdrawiam

Opublikowano

Witam :) czemu temat do usuniecia? ten jest wciaz aktualny bo do tej pory nikt nie wie jak rozwiazac ten problem... mi tez wyskakuje ze mam hacka a wczoraj zmienilem system z z xp na win 7 i to samo, napewno tez antywirus nie przeszkadza bo zadnego nie posiadam mam pusciutki system z samym mu praktycznie. Z informacji wyczytanych na innych forach wychodzi na to ze nasze sterowniki fitmy ATI ( ja mam radeona HD5760) GG wykrywa jako Hack. Niestety cofniecie sie do starszych sterów nie daje zadnych efektów ( wypróbowałem około 10-13 ) i wciaz lipa... Oczywiscie po usunieciu sterów mu działa ale strasznie sie tnie i nie ma grafiki... prosze o pomoc jezeli komus udało rozwiac sie ten problem :) dziekuje i pozdrawiam

Karta ati i sterowniki amd w konflikcie z gg na win xp

Aktualizacja sterów do najnowszej wersji powinna pomóc.

www.worldofminecraft.pl

Polskie Centrum Minecraft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...