Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program Do Rejestrowania Klawiatury

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo chcialbym sie zapytac czy ktos z was ma darmowy program do rejestrowania wszystkiego co sie pisze na klawiaturze (moga byc tez z kluczem)

albo takze jak ktos posiada klucz do programu keyturion prosze o podanie dam duzo + lub - jak kto woli

Zastanowicie sie po co mi to ,a wiec tak potrzebny mi jest on po to aby zrewazowac sie na koledze ktory mnie ciagle okradal .

^^

Opublikowano

To potrzebny jest ci keylogger adramax czy jakoś tak. Zainstalowałem go kiedyś żeby poznać hasło brata w grze metin2 :D i muszę przyznać że świetnie się spisał. Ma on tylko 1 wade, jak pobierzesz darmową wersje to jest on tylko na 1 komputer

97fb15378ae0.jpg

Pomogłem ? Zamiast klikać mi na plus lepiej kliknij na ten link http://www.pajacyk.pl i pomóż innym tak jak ja pomogłem tobie ;)

Moje tematy:

http://www.mpcforum.pl/topic/316943-tut-blokada-hs-w-windows-7-bez-firewalla/ - Blokowanie HS na Windows 7 bez instalacji firewall'a

Opublikowano

To potrzebny jest ci keylogger adramax czy jakoś tak. Zainstalowałem go kiedyś żeby poznać hasło brata w grze metin2 :D i muszę przyznać że świetnie się spisał. Ma on tylko 1 wade, jak pobierzesz darmową wersje to jest on tylko na 1 komputer

thx a czy ten program ma ograniczenie czasowe?

^^

Opublikowano

Tak, jest dostępny od 14'th roku życia. Jezeni nie ukończyłeś to nie używaj pod groźbą napadnięcia przez roznegliżowanego murzyna.

Sądzisz że zaszpanujesz jak komuś podpierdolisz hasło do gry? Będziesz wspaniały i niepokonany? Nie, będziesz pizdą. I smutno czytać coś takiego. Prosisz by ktoś ci pomógł okraść drugą osobę. Już za sam temat powinieneś dostać w mordę. I drugi raz za to że sam nie możesz sobie poradzić.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

Tak, jest dostępny od 14'th roku życia. Jezeni nie ukończyłeś to nie używaj pod groźbą napadnięcia przez roznegliżowanego murzyna.

Sądzisz że zaszpanujesz jak komuś podpierdolisz hasło do gry? Będziesz wspaniały i niepokonany? Nie, będziesz pizdą. I smutno czytać coś takiego. Prosisz by ktoś ci pomógł okraść drugą osobę. Już za sam temat powinieneś dostać w mordę. I drugi raz za to że sam nie możesz sobie poradzić.

Kurwa chyba mnie nie zrozumiales chcialem sie zrewanzowac i odzyskac itemy nastepnym razem niepisz takich postow bez zastanowienia !!!!!!!!!!!! :angry:

^^

Opublikowano

Zrozumiałem lepiej niż sądzisz. Jak ci odbiją dziewczynę w tibi / metinie (nie potrzebne skreśl) to się powiesisz? To jest forum o cheatach a nie o kradzieży kont do gry. Za temat powinni sie wypierdolić i nałożyć bana, nie dziwie się że jeszcze tego nie zrobili, moderatorzy mają za dużo roboty przez takich idiotów jak ty. A wykrzyknik wystarczy jeden, nie pisz jak dzieciak.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...