Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Ludzi 2S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szykam ludzi ktuży grają w shakes & fidget na 2 s a tak wogule to mam konto na zbyciu 34lv pisac na gg 8024454 UWAGA dla administratorów to nie HANDEL tylko ogłoszenie niewstawiajcie bana bo ja tu niepisze że hce jes sprzedać B)

Opublikowano

Znowu on..jak już pisałem łatwiej porozumieć się z królikiem.

Marna prowokacja albo dziecko dostało komputer z okazji zdania do pierwszej klasy -.-

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

muwie że jestem dyslektykiem i mysliz że jak pisac nieumiem to możesz sie przezywac myślisz że to mnie rusza ????? bo jakos tak niezabardzo i mnie to hu.. obhodzi co wy tam piszecie <_<

Opublikowano

muwie że jestem dyslektykiem i mysliz że jak pisac nieumiem to możesz sie przezywac myślisz że to mnie rusza ????? bo jakos tak niezabardzo i mnie to hu.. obhodzi co wy tam piszecie <_<

sam mam dysleksję i co ? jakoś piszę poprawnie ... taka magia nazywa się Firefox albo Google Chrome... jest duża różnica między pisaniem ze mną na gg a an forum ;D

Opublikowano

Nie zwalaj winy na chorobę, a ją lecz. To nie jest wytłumaczenie.

top@ handel? warn

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...