Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czesc v.62 GMS

Joohhnnnyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo wszystkim jestem z windi i jestem nowy ale moze ktos mi pomoze jak hackowac itd...

juz hackowalem w starszych wersjach ale teraz sie strasznie gubie czy by mi ktos pomogl

podajcie gg to zwami pogadam jesli ktos chce mi pomoc

moj gg jest : 2571851

Opublikowano

ehhh.... z tego co wiem to narazie nie ma hackow do 0.62

Moje piekne warny :D

Yoooj Ostrzeżony Dec 22 2008, 10:47 AM

Dodano do poziomu ostrzeżenia

Pozostawie bez komentarza.

Yoooj Ostrzeżony Dec 22 2008, 10:46 AM

Odjęto z poziomu ostrzeżenia

.

Lord Makin Ostrzeżony Dec 20 2008, 08:29 PM

Obraźliwa sygnatura. Gdy tekst zniknie, ściągne ostrzeżenie

Lord Makin Ostrzeżony Dec 20 2008, 08:28 PM

Odjęto z poziomu ostrzeżenia

Miejsce na warna

Yoooj Ostrzeżony Dec 5 2008, 10:53 PM

Za co? za PW od tego Pana cytuje:

''TY KURWA JAKIS PIERDONIETY JESTES !!!!!!!!!!!!!! WARN ZA ,,NIEPOPRAWNA NAZWE" POJEBANY JAKIS CWEL JEDEN WEZ MNIE JUZ LEPIEJ ZBANOJ CIOTO JEDNA ;/ PIERDOL SIE SUKO JEBANA , KURWA JUZ DETOX BYL LEPSZY''

Ostrzeżony Nov 30 2008, 05:15 PM

Niedpowiednia nazwa Tematu.

Mlody Ostrzeżony Sep 26 2008, 08:47 PM

spam.

Seldek Ostrzeżony Feb 15 2008, 09:58 PM

Brak scanu Pliku.

Detox Ostrzeżony Feb 15 2008, 06:54 PM

spam.

heh duzo tego

Opublikowano

Serio Jestescie tacy tępi czy tylko udajecie? odrazu wam powiem ze to nie jest COOL ANI KUL ...

Joooooooooohny ile razy mozna mowic, ustawiac w sygnach, meczyc sie z takimi noobkami jak ty;/ UZYWAJ OPCJI SZUKAJ zapewne napiszesz next post ... a ja ci odpowiem tyle mnie obchodzi twoje zdanie ze uUu....

Jeżeli jestes taki ułomny to masz:

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=16828

deMSwZ TUTORIAL uwaga by kto? BY ATHIS jedyna osoba myśląca na forum :/

(pomijajac mnie, ja oczywiscie jestem najlepsiejszy:P)

Pozdrawiam ułoma i uzytkownikow

Robie Pin'Crackery Za Opłatą... <----zaznacz to lapsie---->Sprzedam assasina na 35 lvl z dobrymi itemami pisac 12143811<----Zaznacz
Opublikowano

no dobra ale ty tylko ten wz i to wszystko ?? a i jeszcze godmode czasami dziala a czasami nie a z vackiem to sie poglubilem e mozesz mi napisac na gg i wytlumaczyc ? gg: 2571851

Opublikowano

Ty jesteś dzieckiem Neo czy jak?... Poczytał byś posty a nie. God Mode działa. Tylko czasem ci biją za 1.

Masz wszystko pięknie rozpisane a ty jeszcze kurwa nie rozumiesz? (sory za przekleństwo ale to już jest debilstwo....)

Atihis ma rację. Trzeba chyba opuścić to forum, bo tacy ludzie to przesada... Powinien być test przy rejestracji z czytania ze zrozumieniem.

45% tego forum to pojeby i neo kidy. Jeśli tak uważasz wklej to do swojej sygny.
Opublikowano

Tru Tru... Forum jest przepełnione "neo-kidami" i tzw. debilami;p

@2up

WooooW staryyyyyyy..."Boże widzisz i nie grzmisz" Jak możesz ... Wstyd i hanba;/

Pozdrawiam Neo-kidow i Akosse (ktory,ma.racje)

Robie Pin'Crackery Za Opłatą... <----zaznacz to lapsie---->Sprzedam assasina na 35 lvl z dobrymi itemami pisac 12143811<----Zaznacz
Opublikowano

Japierprze jak wam nie pasi to forum to kto was tu trzyma?? Przymusu nie ma... rozumiem Athisa on naprawde wiele zrobił na tym forum i on może czuć niesmak przez jakieś neokidy xP Ale jakoś niezauważyłem żebyś ty się jakoś wykazał xP :/

@topic A kto szuka ten znajdzie i zostaniesz zbawiony xDhttp://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic...t=0&start=0 To jest na G-Mode,a z Vacami poszukaj na forum, może left-right vac działa, musisz poszukać xP.

Opublikowano

A mi sie wydaje ze dostlem bana na inne konto:O, widze ze jestes następnym Fanem Athis'a:), szkoda ze jest zakaz robienia pin crackerów;/... Zrobiłes spam i ja przytym też .. To wszystko twoja wina!:D

Po co dajesz link skoro JA JUZ DAŁEM??

@Topic

Dalej uwazam ze jestes nieudacznikiem:)

Pozdro :D

Opublikowano

eh... KlopsJan, Akosse po co spamujecie i zalalicie sie jakie okropne i wstretne sa dzieci neo ... kogo to interesuje przynajmniej nie mnie ...

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=16828 <--- Tu masz VACA i ... zreszta sam obadaj nie bede pisac

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic...t=0&start=0 <--- a tu masz tez cos ;P sory Crasher i KlopsJan ze nie dalem creditsow do waszego linka ( ten drugi ) bo go wykorzystalem i nie spytalem sie o zgode ;(

BO SIE KURWA POPŁACZE....

Wiesz co ci powiem głupi skurwysynie ?? Moja mama dobre ciasta robi :]

eMs

rukiazj3.th.png suzumiyaharuhinoyuuutsukh8.th.jpg 12566620050620124711dj7.th.jpg elfenlied17qh6.th.jpg fsn00024pp2.th.jpg

284239619.png

Suzumiya Haruhi No Yuuutsu the best anime of my life !!

Masz Athisa gg ? To sie ciesz bo ja też mam :P

Opublikowano

Zajebiscie ze cie to nie obchodzi:) hmm... ale twoje zdanie mnie tyle obchodzi ze uUu... tylko po co kurwaaaaa SPAMISZ 2 linki zostaly umieszczone aty ... ehhh szkoda gadac ...

Opublikowano

juz sie uspokujcie mowie tu o Dittexie Klops Janie i Crasherze

daliscie linka pomogliscie neokidowi dobra luz

klops

co z tego ze jest "moim fanem" trudo jego wybor wspolczuje mu

@dittex

niepotrzebnie dajesz pomoc skoro ktos jej juz udzielil

@crasher

niepotrzebnie napisales ze kto nas tu trzyma to sie tyczy pod spam

@offtop

wlazlem bo dostalem wiadomosc co sie tu dzieje

jak ktos chce cos odemnie to kontakt ze mna ma tlyko black_shadow

wiec jakbyco to do niego pisac

@klopsjan2

codo twojego PM to myslalem juz kiedys nad tym i nic z tego nie wyjdzie nie ma na to funduszy

noi to juz wszystko moze kiedys wruce ale jak juz to bede pisal w leet zeby niezbyt pomagac nieukom

w koncu niekumaci niezbyt sie do tej dziedziny nadaja

Pozdrawiam

Athis

@crasher

A kto szuka ten znajdzie i zostaniesz zbawiony

no to, to juz wzioles z "Bibli Athisa"

Opublikowano

Aha bo myslalem Crasher i klops dali tego samego linka -_- SORZZZZZ xD

eMs

rukiazj3.th.png suzumiyaharuhinoyuuutsukh8.th.jpg 12566620050620124711dj7.th.jpg elfenlied17qh6.th.jpg fsn00024pp2.th.jpg

284239619.png

Opublikowano

wz editing polega na edytowaniu plikow wZ znajdujacych sie w folderze z maplem

jak cos w nich zmjenisz to juz bedziesz to mial np godmode

do editu to tylko desmwz potrzebujesz nic wiecej

Katton no jutsu

gg athisa: 636375 <tylko mu nie mowcie :)

Opublikowano

a powiec mi dlaczego mi z godmode sie robia MIss , miss dmg a potem za jakies 5-7 min dc ... oh a z vacciem to tylko na prostych mapach dziala ? bo ja probowalem na snailach bo robie mula ale cos kiepsko sie vacowaly

Opublikowano

Ja pierdo*e a wiesz do czego sluzy speed hack ?

eMs

284239619.png

Opublikowano

dodaj jeszcze no jump i next wtedy będziesz miał lżej bo moby bendą do lewej leciały a no i fast monster oczywiście to pozwala szybciej zabijac no i dc nieleci tak często tylko jak idzież w prawą strone to podskakuj bo wiadukt sie psuje i przycina co krok . a w lewo normalnie :}

tu masz link w tym jest no jump >>http://www.mediafire.com/?ngtnl3jnie5<<

next zrob w demswz map.wz w puste wpisz next wartość 0 zaznaczasz reszta ma być odznaczona wiew only też i proces all save

:]

żeby działało musisz jeszcze mieć czysty mob.wz do patcha bo sie niewgra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...