Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playspan I Cross Fire!

matikoli12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Market Playspan i cross fire. Jeśli już o tym słyszeliscie to sorry ale jestem nowy z cross fire i pierwszy raz odwiedzam ten dział ( w razie czego podglądałem tematy)

Playspan pozwala na zakupowanie różnych rzeczy do wybranych gier tylko że taniej niż byś kupywał prosto od gry.

Jest juz wiele sposobów na kupowanie darmowe obcykane przez użytkowników gry WarRock.

Dla nowych podam parę informacji. Za każdym razem po rejestracji dostajemy darmowe 100pkt(tylko 4 rejestracje potem trzeba wyczyścić rejestry z kompa i przeglądarki) i powiedzmy chcę mieć bonus expa na 7 dni a kosztuje on 155pkt. Co Robimy? Po pierwsze sprawdzamy czy jest jeszcze aktualnie działający kod na 50pkt ( w tym przypadku to jest: 1111-1111-XMASAN-111111) który wpisujemy w zakładce ultimate points. Wtedy już posiadamy 150pkt. Skąd wziąć te 5 pkt? Oczywiście reklamy. Polskich reklamy darmowych jest bardzo niewiele więc możemy je zrobić bądz przełączając sie na amerykańskie IP ( o tym później) zyskujemy więcej darmowych reklamy ale do nie których potrzeba danych osobowych prawdziwego amerykanina ( do tego służy ta stronka: http://www.fakenamegenerator.com/)

Oczywiście jeśli chcemy możemy zbierać więcej pkt na inne rzeczy. Więcej na temat playspan możemy dowiedzieć się w tym temacie: http://www.mpcforum.pl/topic/111624-playspan-poradnik/

Od razu mówie. Ja tylko pokazałem dla tych co nie wiedzieli. Nie jest to żaden poradnik tylko tak jakby wiadomość. Życzę powodzenia w darmowych zakupach :) I jeszcze coś. Jęśli to naprawdę to już było to przepraszam bardzo.

76561197995014005.png

Opublikowano

Według mnie poradnik spoko , ale mam pytanie.

Kiedy chcę wejść w ten Palayspan na głównej stronie crossfire, to muszę wpisać jakiś kod ESN , o co chodzi ?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

bazi zapewnie ci chodzi o to że jak kupuje sie zp na stronie głownej z8games? Na to już ci nie odpowiem bo mam bugi na tamtej stronie od diabła. Ale jeśli się nie myle to tam aktywujesz kody zakupione na Playspan ktore przysyłają ci na e-mail w postaci kodu ESN.

76561197995014005.png

Opublikowano

tak masz racje kolejny + łap do kolekcji :) widze ze zainteresowales sie nasza gra i od razu pomagasz innym i to cenie :) plusami xD

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^