Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciągły Licznik Życia

nexik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pewnego dnia, grajac w diablo, przez przypadek coś włączyłem, albo coś zrobiłem (niemam zielonego pojęcia), ale dzięki temu nad kulą życia miałem cały czas wyświetloną liczbę punktów życia (czyli poprostu miałem cały czas nad kulą powiedzmy te 100/100 zycia). Niestety nie wiem jak to zrobiłem, a jest to ogromnie przydatne, dlatego zwracam sie o pomoc w znalezieniu sposobu na ponowne uzyskanie takiej opcji.

Pragnąłbym by ta opcja czy cokolwiek to jest, działała na CBN Ladder (ponieważ działała mi, ale niestety miałem kilka problemów i kilka reinstali)

Z góry dziękuje za pomoc ;)

Jeśli ktoś szybko znalazłby rozwiązanie, moze liczyć na moja pomoc w grze (jeśli oczywiscie dam rade)

Acc : nexik1

Chcą czuć mój strach, chcą widzieć moje łzy, chcą być w moich snach, chcą słyszeć mój krzyk.

>>Oni chcą...ale to jest bez znaczenia<<

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jesli nacisniesz kursorem na dol kuli (zycie mana) to albo sie wyswietli ta informacja albo zniknie.

Opublikowano

Dzieki wielkie, działa...nigdy bym w sumie na to nie wpadł, a takie banalne ^^

sprawe uwazam za zamknięta, + oczywiscie leci ;)

Chcą czuć mój strach, chcą widzieć moje łzy, chcą być w moich snach, chcą słyszeć mój krzyk.

>>Oni chcą...ale to jest bez znaczenia<<

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...