Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zrobic przycisk - grafikę i tło - grafikę żeby na nic nie nachodziło. i czy jest inny sposób robienia opcji jezykowych niz dodawanie do kazdego przycisku, labela i menu zmiennych zamiast nazwy?

exKVR.png

c++, c++/cli, php, js, css3, lua, au3 and others...

Pomoc dla newbich w wymienionych wyżej językach, pisanie botów do Tibii - pisz na gg, może się dogadamy :)

Opublikowano

wszystko masz w helpie jak dopasowac rozmiarami , koda tez to samop zrobi albo poszukaj na forum udf z przyciskami np XSkin

a jak chciałeś robić napisy nie robiąc tego ???? zresztą o co ci chodzi o te opcje językowe ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Coś takiego? :]

mniej wiecej.... dzieki... ja to robie na zmiennych po prostu bo tabele zzerają wiecej pamięci ale tak też można :D

@up x2

czytałem help i tam jest coś takiego ale te przyciski to są kwadratowe i nie da się tam zmienić grafiki ;|

a co do tła to wiem jak zmienić rozmiar tylko o to chodzi żeby tło bylo tłem a nie gdzieś pomiędzy... bo np buttony mi zasłania

@topic

i jeszcze pytanie czy da się zrobić żeby tło gui było tak w 3/4 przeźroczyste? :D

i jescze jak zrobić żeby jeśli w input zostanie wciśnięte enter wtedy (ale w input a nie ogólnie...) np coś napisze i wcisne enter

exKVR.png

c++, c++/cli, php, js, css3, lua, au3 and others...

Pomoc dla newbich w wymienionych wyżej językach, pisanie botów do Tibii - pisz na gg, może się dogadamy :)

Opublikowano
a co do tła to wiem jak zmienić rozmiar tylko o to chodzi żeby tło bylo tłem a nie gdzieś pomiędzy... bo np buttony mi zasłania

no to najpierw robisz tlo a potem buttony

a co do zmiany szerokosci i wysokosci to znam jeden sposób

Opublikowano

@2x up:

3/4 przezroczystości - udf, kiedyś coś takiego znalazłem(google: autoit transparent form) lub przeżuć się na delphi

tło za wszystkim: albo rób jako pierwsze albo PPM na nie i przesun na spód (nie pamietam jak tam jest napisane)

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...