Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakis Cm Albo Cos W Tym Stylu Na Globalu?

silnybicu

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mimo, iż temat muproxy był poruszany wielokrotnie, to i tutaj odpowiem bo liczy się bezpieczeństwo. Autor tej modyfikacji Cheat Master'a dopisał sobie kod, który wysyła informacje o postaciach wraz z loginem oraz hasłem na swój serwer (PHP metoda GET, auth.php nie wiem tylko, który to etap (Stage) ale jest ich chyba 7).

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Gadać jak do ściany... Kamil aka Juko aka Dexjuko aka Noob2000[] aka Noobas (zbanowany na tym forum) to złodziej. Jego proxy to keylogger (zarabia podwójnie- raz za proxy, drugi raz za konto). Temat zamykam bo nie mogę patrzeć jak naiwniacy mimo ostrzeżeń nadal próbują ubić z nim interes.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Adnotacja: MuProxy nie jest dziełem kamila, aka dexjuko, aka noob2000 i nie wiem co ten 15 latek wymyślił jeszcze, jego ojciec dobrze zarabia w anglii i kupił od naszego byłego admina lodiego ten cheat wraz z jego kodem źródłowym i zrobił z niego keyloggera.

A tak w ogóle to kurwa. Macie jakiś problem z myśleniem? mirraseq wyraźnie napisał wam że pierw kupicie od niego ten syf a potem po czasie on wam konto okradnie i co wtedy? mózg dinozaura i rozpacz "kurwa ojebali mi konto!!111" ?. Zanim coś napiszecie to przemyślcie to bo aż szkoda czasu na was. Nasz V.I.P. mirraseq to bardzo dobry programista który zaczął uczęszczać na nasze forum mimo że cała dobra ekipa programmerów po syfie K2 Network Season2 odeszła a wy robicie taką siarę.

Dziękuje, Pozdrawiam.

2006-2010

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...