Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss] Noobek ;]

Hektor1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh ty go jedziesz po ortografii a sam napierdzielasz błędy "z kad" i wjazd na rodziców.. (objaw zbyt długiego pobytu przed monitorem) Przerażają mnie osoby jeżdżące po rodzicach.... Jeździj po mnie nie po rodzicach-Taka moja mała zasada-.-

@UP

Też prawda...Śmiejesz się z osób które mają 12 lat a ty kłamiesz prosto w oczy że masz 16 a tak naprawdę jesteś takim samym "szczylem" jak i on.

1zgxr39.png

Śląsk Wrocław ludzie zasad.

Opublikowano

aahahaahahah porażka, poprawiłeś mi tydzień. oboje jesteście na podobnym poziomie jeśli chodzi o rozwój psychiczny. Czego się spodziewać po dzieciach lat 12(z kontekstu rozmowy, sam się przyznał) i drugi max 14 , porażka :D Ten go o kase prosi - ŻAŁOSNE :D Mogłeś powiedzieć że nie masz lub że jesteś zajęty albo najzwyczajniej w świecie nie odpisać lub zablokować szept bez zbędnej kłótni. Ale NIE, 13 letnie dziecko musi się kłócić od razu wjeżdżając na rodziców, co ty do cholewy masz do jego matki? Pamiętaj , że wjeżdżając na cudzych rodziców okazujesz się zerem jeszcze większym niż jesteś.

Cheatujesz - jesteś zerem.

Opublikowano

Irytuje mnie jedno pytanie odkąd oglądam dział Media.

Dlaczego zawsze jak kończycie rozmowę piszecie MPCforum wita.?:/

Strasznie to wygląda...Tak jakbyście chcieli pochwalić się że jesteście Userami MPC:>

1zgxr39.png

Śląsk Wrocław ludzie zasad.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...