Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem mam postac wizz\cler expie sobie all ok ale nie wiem jak dodac buffy do clera dodaje bufy clera w Secondary bron clera wsadzam w invetory w prawym gornym rogu (1 kratka) a bron wiza mam na sobie i nic nie uzywa bufow pomocy ! ;p Prosilbym tez o jakies screeny jak to zrobic

Opublikowano

2 zakładka potem invetory i wybierasz jaka pierwszo bron czyli staffa i klikasz set 1 st weap a potem od clera set2 st weap i powinno działać

Primary - do stafa bufy dodaje się

secondary - od clera

Opublikowano

2 zakładka potem invetory i wybierasz jaka pierwszo bron czyli staffa i klikasz set 1 st weap a potem od clera set2 st weap i powinno działać

Primary - do stafa bufy dodaje się

secondary - od clera

dziex dziex dziala :D

Opublikowano

Da się jakoś zrobić zeby sie nie motał tak przy zmianie broni na giancie? Zauwazylem ze przez to wlasnie czesto dc dostaje, gdy bot próbuje wrzucic Bless Spella

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

a ja mam taki problem że mam ustawione w secondary cleric roda W SECONDARY BUFFY Z CLERA i nadal mi nie chce zmienic broni i uzyć buffów

A ja to P******* wole zozole

Opublikowano

a masz cleric roda na pierwszej kratce w inventory? (lewy górny róg) no i sprawdź czy nazwa cleric roda w bocie sie zgadza

Gdyby fanatyzm można było zmierzyć naukowcy mogli by w to nie uwierzyć...

Opublikowano

albo może podnosiłeś skille z cleryka sprawdź to co kolega napisał wyżej i weź na wszelki wypadek refresh all Used skills 5 zakładka ta ze skillami ;)

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

• 3 miesiące temu...