Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ss] Fart U Kowala :D

matex96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oto co przed chwilką zrobiłem u kowala od +0 do +9 :D nie nagrałem ale mam screena... i nie myślcie że to kupiłem bo po co mi na ninji? :D antyk xD

0821145223.jpg

Kocham kowala i już jestem 25kk na przód na moim serwie :D

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Gratuluje:>Pokaż na Forum a Xaar ci odpisze:

Przepraszamy za szkody, był to chwilowy bug. Itemy będą cofnięte do +0 a Yangi zostaną u kowala.

^^ Jeszcze raz GZ farta.

1zgxr39.png

Śląsk Wrocław ludzie zasad.

Opublikowano

Łoo ; d Gz ^ ^

Ja kiedyś grałam szamanką to mi zjarał 3 jesionki jednego na +4 potem na +6 a potem na +2 xx'

I jeszcze antyka na +7 ..

I don't speak Americano

._.'

Prosze o +

Opublikowano

Dzięki :D ulepszałem jesionka i antyka... jesionka spaliłem na +9 a antyka zrobił :D

Opublikowano

@up a a w tej bajce ulepszałeś hwanga??? -,-

Gz :)

Bosh co ci sie znowu nie podoba?-.-

I don't speak Americano

._.'

Prosze o +

Opublikowano

Bosh co za dzieci... tu komentujemy jego szczęście a nie sprzeczamy się nawzajem...

Ja gratuluję farta, oczywiście plusik poleciał. Ja zaraz mam zamiar Robić FMS :D, to zobaczymy może na +8 chociaż wejdzie skubany ^^:D.

Myślę że zrobię raport na spam w tym temacie ;)

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

No no najs. Mi najczęściej pali na +8 i 9. Zdobyłam 20kk z małż i postanowiłam przeznaczyć je na próbę ulepszenia kozików na +9. Co prawda miałam swoje + 9, ale chciałam sprawdzić ile mi ulepszy. Kupiłam 6 sztuk za które zapłaciłam 12kk . To były takie dupne koziki jedne kosztowały 4kk bo sr 18 ;c . No i tak : 1 zjarały mi na +1 jak i drugie i trzecie. Czwarte ulepszyly na + 7 i spalilo na + 8. Piąte ulepszyło na +4 i spaliło na +5 A ostatnie spalilo na + 9 :C . I takowym sposobem straciłam 20kk :P.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Tak :D ale już mam bana ................................................................................

Opublikowano

GZ.ja tylko raz zrobilem ribka na +9 u gildii xdd na kronosie chyba 5 dni od powstania serva ten ribek byl to jeden z piewrwszych +9 na servie xD i poszedl odrazu za 39kk s1 um 3 i 6 na orki.... i koles mi potem napisal ze zaczarowal go i mu wyszy 30 sr i 8 do inta ;ooo ale nie klamal bo sellal za 120kk na tobołku. Jeszcze raz GZ

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...