Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exp Bot Na Privy.

adithemaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ekhem istnieje Em2 na privy,zobacz sobie w profilu Andrzejta

Przejrzałem wszystkie tematy z jego profilu i zauważyłem tylko em2 na inne globale, ale na privy nie. Czyżbym był ślepy?

Opublikowano

Refreszuję bo zależy mi na tym a jakoś ostatecznej odpowiedzi nie dostałem bo jeden mowie ze nie a drugi ze tak i chce się dowiedzieć od kogoś ogarniętego :D. Wiec ponawiam pytanie: czy jest jakiś działający exp bot na privy?. Ani epvpers ani unfair nic nie zrobili?. Ani Andrzejt nie zmodyfikował em pod privki? :D

Opublikowano

Exp bota na privy nie ma... Dlaczego?Zyski twórcy były by marne ,bo privy zazwyczaj mają duży exp tylko polskie dedyki robione są dla kasy dlatego mały exp ;)

Opublikowano

To byłoby możliwe. Wystarczy zmienić ip PL servów na jakiś privków i tyle. Ale aktualnie nie ma programu który rozpakowały locale_pl.addr.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

I tak by to nic nie dało bo przez metin2client.bin od GF nie wejdziesz na priva...Tylko metki od GF.

Opublikowano

Zapraszam do zapoznania się z tymi tematami:

http://www.mpcforum.pl/topic/197199-wszystkie-dmg-1-hit-killer-nie-odpychanie-moobow-z-konia/

DMG/1 Hit

http://www.mpcforum.pl/topic/197173-spis-cheatow-botow-bugow-do-metin2-spis-tutoriali/

Cheaty do Metin2 + Tutoriale

Wszystkie dostępne cheaty znajdziesz wlasnie tam.

Nie mamy exp botów na privy.

Natomiast można go samemu zrobić.

Wystarczy kamer mod i MH.

Ustawiasz auto potiner

mooblock

auto atack

i ustawiasz np w v2 ;]

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...