Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rysiek.. :D // Dłuugi Kawał - Ale Smiesnzy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak się spodobało daj + :)

Żona faceta zaczyna mówić przez sen. Jakieś jęki i imię Rysiek. Jedyny możliwy wniosek – kobieta go zdradza. Postanawia to jednak sprawdzić i zamiast pójść do pracy, chowa się w szafie. Żona najpierw idzie pod prysznic, potem układa sobie włosy, maluje się, perfumuje i w nocnej koszulce wraca do łóżka. W tym momencie otwierają się drzwi i wchodzi Rysiek! Superprzystojny, wysoki, śniada cera, czarne, bujne włosy – bóstwo. Facet w szafie myśli:

– Muszę przyznać, że Rysiek ma klasę! Rysiek zdejmuje powoli koszulę i spodnie. Ma stylowe ciuchy, najmodniejsze i najdroższe w tym sezonie. Facet w szafie myśli: – W mordę, ale ten Rysiek to jednak jest zajebisty! Rysiek kończy się rozbierać od pasa w górę, a tu na brzuchu krateczka, umięśniony, wysportowany, na całej klacie grają mięśnie. Facet w szafie myśli: – A niech mnie, ten Rysiek, to ekstragość! Rysiek zdejmuje super trendy bokserki, a tu pała do kolan. Facet w szafie myśli: – Ale ten Rysiek to zajebisty buhaj! W tym momencie żona zdejmuje koszulę nocną i pojawia się brzuch z cellulitisem i obwisłe piersi aż do pasa. Facet umiera z zażenowania: – O w mordę! Ale wstyd przed Ryśkiem.

+______________________________________________

Znudzony Neron przygotowuje plan igrzysk: - Wszystko już było... co ja mam zrobić, żeby było ciekawie. Znów ci gladiatorzy, znów dzikie bestie, ile tak można? W tym momencie odzywa się stojący w kącie Maximus, kapitan gwardii pretorian: - To może ja podpowiem - rzecze skromnie i z cicha. - Mów, Maximusie. - Otóż, może by tak... 100 dziewic chrześcijańskich do słupów uwiązać i jeden sprawny legionista pozbawiłby je dziewictwa ku radości ludu? - Ach, Maximusie! Cóż za pomysł wspaniały!

Lecz któż byłby w stanie podjąć się tak trudnego zadania? Maximus, skromnie się uśmiechnąwszy: - No, ja bym się podjął. Nastały igrzyska. Na środku areny przywiązano sto nagich dziewic w wieńcach kwiatów na głowach. Lud wiwatuje. Na arenę wychodzi Maximus. Jest prawie nagi. Słońce odbija się w kroplach potu na jego czole, ciało wysmarowane oliwką. I te sandały! Lud rzymski wiwatuje: Maximus, Maximus!

Pierwsza, druga, trzecia... Maximus uśmiecha się zwycięsko. Słońce praży niemiłosiernie. Czwarta, piąta, dziesiąta... Lud wiwatuje: Maximus! Maximus! Jedenasta, piętnasta, dwudziesta... Gorączka straszna, temperatura sięga 50 stopni! Trzydziesta, czterdziesta... Maximus zaczyna być zmęczony, ale lud wiwatuje: Maximus, Maximus! Pięćdziesiąta, sześćdziesiąta, siedemdziesiąta, osiemdziesiąta... osiemdziesiąta pierwsza...

Maximus jest już wyraźnie zmęczony. Słońce odbija się w coraz liczniejszych kroplach potu na jego czole. Dziewięćdziesiąta... Dziewięćdziesiąta pierwsza... dziewięćdziesiąta druga... Maximus jest już bardzo zmęczony, ale wciąż walczy. Dziewięćdziesiąta trzecia, dziewięćdziesiąta czwarta, dziewięćdziesiąta piąta, dziewięćdziesiąta szósta... Maximus już ledwo zipie, ale lud wiwatuje: Maximus! Maximus! Dziewięćdziesiąta siódma, dziewięćdziesiąta ósma... Maximus na kolanach wlecze się do kolejnej, lud wiwatuje: Maximus, Maximus! Ledwo się podnosi... dzie...więć...dzie...sią... ta...dzie... wią...ta.... Maximus próbuje wstać, ale nie daje już rady. A lud rzymski: Pe-dał! Pe-dał!

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
Opublikowano
:) Jak się podobało daj +. TO nic nie kosztuje ;P
2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.