Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad Moja Przeróbka

LaurenT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za dużo się nie napracowałem dla tego nie ma takiego fajnego efektu :( ale jak na sam początek to dostaje same pozytywne komentarze :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Admin Cienia
Opublikowano

Jakbyś był na bierząco z neewsami to byś wiedział co to za mobki i po co one są. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Jakbyś był na bierząco z neewsami to byś wiedział co to za mobki i po co one są. ;)

Długo nie grałem w isro :D odkąd kolega zaproponował mi farme do 1kk sp to coś mnie skusiło no i zacząłem grać nawet nie wiecie jak się zdziwiłem gdy to zobaczyłem ;D

userbarwb.png

Admin Cienia
Opublikowano

Długo nie grałem w isro :D odkąd kolega zaproponował mi farme do 1kk sp to coś mnie skusiło no i zacząłem grać nawet nie wiecie jak się zdziwiłem gdy to zobaczyłem ;D

Twoje zdziwienie musiało być ogromne, ja od 2 lat pykałem w silka i sam byłem zdziwiony opcją z tymi mobkami. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Taaa a teraz wiem że są do mordowania gold farm :D czyżby ryżmax odrobił pracę domową ;)?

userbarwb.png

Opublikowano

gówno a nie mordowanie gold farm, wprowadzą za parę dni opcje unikania tych mobów i problem z głowy.

Taa to tylko pomoże na jakiś czas ciekawe co z nowu wymyślą bo już im się wełbach je*ie... zaraz może będą nasyłać graczy i ten kto znajdzie bota dostanie za niego nagrodę :D

userbarwb.png

Opublikowano

@up

nie od tygodnia gdzies moze mniej.. ich zadaniem jest zabijanie botow.. a jak legal to sobie masz przejsc obok nich ;d.

@topic

moze byc ;]. chociaz nie wiem po co to w pogaduszkach napisales ^^.

sygna1o.jpg

Opublikowano

Gra niby dobra , przeróbka troche słaba .

Moim zdaniem to nie żaden problem powstawiać 2 dzwięki

Ale jak na 1 raz to OK

ichigonapisblb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...