Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Eg - Czy Można Zrobić Takie Co

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jest pewna strona - EduGames. Tam są gry online quizy i takie tam

Po przejściu do Quizu i i naciśnięciu Start zegar automatycznie zaczyna obliczanie, czyli stoi za nim jakiś skrypt/proces według mnie

Ale na Quizy jest czas tylko 200 sekund. Czy można Cheat Enginem jakoś zwolnić zegar albo zatrzymać?

Znacie się na tym pomóżcie. Sam kombinowałem ale tylko udało mi się go przyspieszyć Speed Hackiem z Cheat Engine.

Pozdrawiam i proszę o pomoc!

Opublikowano

no to zwolnij wpisz tam ręcznie "0,1" e speedhacku

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

Szlak zalewa jak się nawet nie sprawdzi tego co ktoś podaje, dziwne bo u mnie zwalnia jak ręcznie wpisze się wartości !

za adwi32 który ma racje : no to zwolnij wpisz tam ręcznie "0,1" e speedhacku , albo dowolna wartośc mniejszą od 1

w nowszym FF otwiera sie proces : plugin-container.exe a nie firefoxa bo nie b edzie działac

to dla kogo warn? dla moderatora który stał się niekompetentną osobą i nawet nie sprawdza prawdziwości podanych informacji??

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Wpisuję ręcznie np. 0,1 ale się zmienia automatycznie do 0,5 czy jakoś tak.

Chyba Cheat Engine ma jakąś minimalną wartość wbudowaną i nie można mniej ustawić jak ona jest tak mi sie wydaje.

Opublikowano

na pewno zwalnia , w niektórych gierkach da się nawet osiącnąć 5-7s na sekunde Przykład , w innych mniej albo wcale

proces wybierasz dopiero po starcie gry bo inaczej nie zadziała

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Makin ,makin .... przegięłaś , pożałujesz tego ty i ta cała gromadka modów

Twoje Hobby :

walka z głupotą wszelaką ^^

walczysz sam że sobą przy lusterku ? czy jeszcze nie nauczyłeś się obsługiwać ?

Kto Cię zrobił moderatorem drugi 8-latek ?

Opublikowano

@UP obydwpma łapkami podpisuję się pod słowami

odnośnie tematu , najlepsze wartości dla gier to 0,2-0,3 , wpisać i zatwierdzić, momo że skala nadal będzie na 0,5 program zmienia wartośc na wczesniej zadaną

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

pewnie dostane warna ale cóż musze to powiedzieć Makin nabił tyle postów i ma moda to ma wyjebane robi co chce a jest uber pro noobem nawet begginerzy są bardziej zaawansowani w cheatowaniu ...

jak już wcześniej mówiłem mpc zeszło na psy -,-

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

albo wybrać w procesach ( w cheat engine) i kliknąć enable speedhack i tam suwakiem zmienić wartość na jaka chcesz

w lewo (ponizej wartosci 1) spowalniasz. W prawo (powyzej wartosci 1) przyspieszasz. Tak jest bynajmniej w wersji 5.6 cheat engine

1517585546.png

Daj + za internet :D

Opublikowano

Ile macie lat że nie wiecie że jeśli pomnożycie liczbę przez 1 wyjdzie ta sama jaka była a poniżej 1 np, 0,9 będzie 90% tej liczby?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...