Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam taki problem;/ mianowicie po zalogowaniu sie do gry bot nie czyta mi skilli... nie wiem co jest ?o_O

Nie piszcie że ściągnij seta d11 type 2 or 3 lub acc bo o tym wiem. Dodam tez że jestem FF na 105 skille mam rozwinięte ale wcześniej bot je czytał jakiś dzień xD teraz nie chce. Rano zrobiłem 15 relogow z 20 Teleportów i dalej to samo, Zrobiłem nowy folder silka wypakowałem na nowo bocik i all... nie działa nie wiem co może być;/ POMOCY!

Wersja bota v0.8 nigdy nie miałem z nim problemów a jeżeli były to nie wielkie i szybko się rozwiązywały

dołączam ss'a

screenbot.th.jpg

SERWER - ZSZC (Water)

CHAR NAME - NoStress

CHAR LvL - 100FF

BUILD - BOW (20cold 80light 100fire 100pacheon)

GUILD - Mercenaries

Opublikowano

@Vanted A nie było tak, że miałeś skille poniżej 100lv i włączonego bota? I dostałeś sp i wymaxowałeś skille? :)

Bo z tego co wiem to nie czyta skilli na cap 105.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

@Mroz3k probowalem z tym grab petem nic nie dalo

@Omeni nawet juz nie pamietam skad mam był kiedys w jakims tutorialu to sciagnelem i wysmienicie działało az do teraz

@Cain miałem skille na 100FF i sie farmilem do 105. Ale jak juz sie zebralo troszQ to wymaxowalem ktoregos dnia na pvp ale bot potem dzialal na drugi dzien wbilem to ładnie all:) koledzy z gildi tez maja wymaxowane skille i expia... jeden tez bower i ma tego bota proxy i all co ja bo mu sam dawalem i mu dziala ... naprawde nie mam pojęcia co moze być;/

SERWER - ZSZC (Water)

CHAR NAME - NoStress

CHAR LvL - 100FF

GUILD - Mercenaries

Opublikowano

A próbowałeś wczytać opcje? Może wtedy chociaż pojawią Ci się skille, których zawsze używałeś.

@Vanted i nie sam pet się liczy. Liczą się też wszystkie przedmioty z 11D.

85.jpg

Opublikowano

tak Cain mam cfg i wczytywałem no niby skille sie pojawiały i buffy ale bot sie nie leczyl ani mp ani hp a czy expil hmm nie wiem ale przewaznie tak bylo ze nie xD

@Cain probowalem z tym tez xD ze nic d11 proszki tabsy zero;/ pusty pet tp i dalej to samo;/

SERWER - ZSZC (Water)

CHAR NAME - NoStress

CHAR LvL - 100FF

GUILD - Mercenaries

Opublikowano

Szczerze to nie mam już pomysłów. :)

Sprawdź więc czy expi w taki sposób. Zawsze można używać jakiegoś autopota. :)

I sądzę, że znajdzie się ktoś, kto zna się na bocie lepiej ode mnie. :P

85.jpg

Opublikowano

hehe:) ok sprawdze i napisze jaki wynik;d

@EDIT

i dupa;/ nie dziala odpalilem autpota i nic;/ leczyl autopot ale jak poszlem na spota wziełem GET coordinates to wskoczyło X=0 Y=0 ;o to wpisalem stare cordy z cfg i nie expil nawet sie nie buffowal, stał jak słup;/ dziwne

Ale panowie zauważyłem cos w bocie jak spojrzycie na ten screen z poczatku tematu to niby pisze CharName , lvl, i bot state

a wydaje mi sie ze tez pisalo zawsze ilosc SP cordy w jakich stoje, exp, mp, hp

Czy się myle i nie pokazuje tego nigdy bo juz nie pamietam;/

Ma ktos jakies pomysly co moze być?

SERWER - ZSZC (Water)

CHAR NAME - NoStress

CHAR LvL - 100FF

GUILD - Mercenaries

Opublikowano

Pomoże ktoś?:D

SERWER - ZSZC (Water)

CHAR NAME - NoStress

CHAR LvL - 100FF

GUILD - Mercenaries

Opublikowano

Dlaczego na tym screenie z pierwszego postu masz talizman na sobie? Wszystko musisz mieć w storage.

Wszystko z 11d i peta też tam wsadź jak masz. Zobacz też co masz na page2 bo pewnie masz tam jakieś rzeczy z tego updatu, nie wiem. Konie, poty dla konia? Peta? Wszystko do skrzyni i teleprot zrób z miasta do miasta.

I dobrze mówisz powinno Ci all wyświetlać. HP, MP, SP itd. A ci nie wyświetla. Jak Ci nie pomoże moja rada z tego postu to spróbuj zmienić wersję bota.

85.jpg

Opublikowano

nie mam nic na page 2:P a co do talizmanu to tez go chowalem i nic to nie dalo xD BTW wlasnie wbilem na chara 73 lvl na bocie wczytalo all pieknie:D czyli cos od chara albo zeczywiscie cos nie tegez z tym co mam w inv. Potem sproboje again. kumpla char ten 73 dziala na tym bocie czyli bot dobry. Probowalem odpalic na innych wersjach v1.0Beta i v1.1 i jak lognolem sie na chara wcisnelem start to bot gasl nie wiem czemu. Kolega ma ten sam problem ze skillami i jemu wbil na v1.0 i tez nie wczytlo juz nie mam pojecia moze to przez FF'a na 105? ;/

SERWER - ZSZC (Water)

CHAR NAME - NoStress

CHAR LvL - 100FF

GUILD - Mercenaries

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

miałem dzisiaj dokładnie tak samo

co zrobiłem...

ściągnąłem bota 1.2 zresetowałem kompa i śmiga :) wcześniej v0,8 długo używałem nagle przestał działać nie wiem dlaczego... (nie była to wina itmów z 11 dg)pzdro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...