Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z formatowaniem kompa.

Wchodzę przez Del i paczę a tam mam już ustawione CD-rom

Wchodzie przez f12 też jest, wiem trzeba dać na tym enter. Nie działa.

Pomóżcie. Na komputerze uruchamia się instalator. Mam win 7.

Co zrobić.

xxx

Opublikowano

wkładasz płytę z Windowsem i resetujesz komputer i dalej sobie jakoś poradzisz

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

to może nagraj płytke botującą najpierw a nie tylko ją skopiuj jak pewnie zrobiłeś , to całkiem różne sposoby nagrywania

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

weź silny magnes i przejedz po dysku , format gwarantowany

(nie odpowiadam za straty w sprzęcie )

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

Ja pierdole. O to chodzi - instalujesz system, a on zanim się zainstaluje to zrobi format dysku. Zamiast gadać to spróbuj wziąć się za cześć praktyczną, problemy omówimy jeżeli coś się nie uda.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

Ja pierdole. O to chodzi - instalujesz system, a on zanim się zainstaluje to zrobi format dysku. Zamiast gadać to spróbuj wziąć się za cześć praktyczną, problemy omówimy jeżeli coś się nie uda.

Tak chłopcze ale zrobi pod windows.old

xxx

Opublikowano

w7 nie formatuje dysku tyko normalnie sie instaluje perzesówając starą instalacje do innego katalogu , jak chcesz format dysku zrobić przy instalacji należy ręcznie wybrać formatowanie partycji jak wyskoczy tabelka gdzie ma zainstalować system

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Ba, żeby to ktoś powiedział na początki kochasie to by była inna rozmowa ;D Problem został przedstawiony bardzo mgliście. O ile teraz rozumiem - chodzi wam o sformatowanie dysku. Mam nadzieję że termin "Partition manager" nie jest wam obcy. Pobieramy jakieś iso, wypalamy, bootujemy, formatujemy, wkładamy płytę z windows 7 i tutaj chyba dalej sobie poradzicie.

Nie chcę dawać linków z warezu - w google "partition manager peb.pl" i jest.

Po napisaniu posta znów zdaje mi się że źle was zrozumiałem - to co tłumaczę jest zbyt proste. Jeżeli można określcie o jaki efekt dokładnie wam chodzi.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

w7 nie formatuje dysku tyko normalnie sie instaluje perzesówając starą instalacje do innego katalogu , jak chcesz format dysku zrobić przy instalacji należy ręcznie wybrać formatowanie partycji jak wyskoczy tabelka gdzie ma zainstalować system

Pokaż mi gdzie ty to masz??

10hvp0h.jpg

Widzisz muszę na starcie płytę dać ale jej nie chce wczytać.

xxx

Opublikowano

jak to gdzie ? najedz na dysk beda opcje do partycjonowania.

najpierw usuń partycje, bo masz jedna z całego dysku. potem stwórz podstawowa jaka ci pasuje ( C ) , z reszty rozszerzoną i dodaj dyski logiczne do niej

zreszta nawet mozesz zainstalować, w7 moze sam po instalacji zmniejszyć rozmiar partycji po zainstalowaniu systemu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

jak to gdzie ? najedz na dysk beda opcje do partycjonowania.

najpierw usuń partycje, bo masz jedna z całego dysku. potem stwórz podstawowa jaka ci pasuje ( C ) , z reszty rozszerzoną i dodaj dyski logiczne do niej

zreszta nawet mozesz zainstalować, w7 moze sam po instalacji zmniejszyć rozmiar partycji po zainstalowaniu systemu

niezły pomysł,

2n3600.png

Daj jeszcze linka do ściągnięcia tego pieprzonego sterownika skąd mam wiedzieć jak się nazywa.

xxx

Opublikowano

ja mam wiedziec co ty masz za sprzet, sterownik to twój problem

jak pisałem zainstaluj i dopiero pod systemem zrób partycje

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

• Dodaj nową pozycję...