Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Sposoby Na Zarabianie :)

Pośpieszny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich!

Dziś chciałem wam przedstawić pare sposobów na zarabianie, ja osobiście dziennie nimi zarabiam około 30-80kk !

Sposób nr.1

Robimy nową postać najlepiej woja, wbijamy 30lvl na em2 "gedzie expić = 1-6lvl psy,słabe wiilki/ 6-10lvl wszystkie rodzaje wilków,dzików/ 10-14lvl słabe niedźwiedzie/ 14-18lvl wszystkie rodzaje niedźwiedzi/ 18-23lvl zaprysy w m1/ 23-30lvl dzikusy" gdy dobijemy do 30lvl mamy około 4 żółcie bez +/ około 10 k.k i innych drobiazgów np. zardzewiałe ostrze itp. sprzedajmy to wszystko i mamy już około 10kk zależy też jaki serwer i jakie cenny ale na np. Twierdzy za 4 żółcie bez + i 10k.k i inne drobiazgi dostaliby my około 10kk. A więc gdy mamy 10kk kupujemy wędkę +1 i około 1000 robaków i ściągamy angelbota v2.7 by MrOMGWTF

http://www.mpcforum.pl/topic/174720-bot-xangelbot-v27-nowa-wersja-by-mromgwtf/page__p__1159355__hl__xangelbot__fromsearch__1#entry1159355

i ustawiamy go tak:

W polu "czas wędki" wpisujemy 2850 a w polu "zanurzenie wędki" wpisujemy 5000, klikamy opcje i zaznaczamy jakie rybki ma otwierać polecam wszystko zaznaczyć oprócz małż (ponieważ wtedy by nam małże otwierał  i zaznaczamy co nam ma wyrzucać zaznaczamy wszystko (lub same farby ponieważ one tylko nam zajmują eq a są prawie nic nie warte) po wpisaniu klikamy made by MrOMGWTF i wyłanczamy te okno, puźniej klikamy

po wpisaniu ustawień zaznaczamy opcję żeby nam zabijał rybki i wyrzucał przedmioty (niepotrzebne) botgf.png" I zostawiamyt xAngelBota na noc, rano mamy 1 strone eq małż (lub więcej/mniej zależy jakie szczęście) sellamy po 300k-1,8kk (zależy jakie ceny serwa) i mamy pełno kasy, Na twierdzy sellałem 1 strone eq małż po 1kk raze = 50kk!! + te 10kk co przed tem zarobiliśmy i mamy już 60kk !!!

Sposób nr.2

Loch małp łatwy: Dropią tam często medale,języki Shinso,Chunjo i Jinno,ebo +1,2, marmury.

Moim zdaniem najlepszy lv dropa na małpy to 20-25 . Wojownik Mental. Skille: Silne m , reszta po 1. Eq +5/6/7. A więc zostawiamy naszą postać woja mentala np. 21lvl na noc na exp bocie a na rano mamy pełno medali,języków itp. można tak zarobić około 15kk

Sposób nr.3

Dużo osób się na to nabiera !!: musimy mieć około 6kk na start, szukamy jakiegoś gościa (nupka) co ma ribka +7/8 mówimy mu że damy za niego np. 60kk koleś się godzi (nobo ribek +7/8 za 60kk to okazja ^^ (zależy też jakie ma śr) a więc on daje handel i wystawia ribka my wystawiamy 6kk i akceptujemy, liczymy do około 8 sek. jak nie akceptuje to wyłonczamy handel (ponieważ pewnie liczy zera) a jeśli akceptuje to znaczy żę pomylił się z zerami a my mamy ribka +7/8 za 6kk ^^ (DUŻO OSÓB SIE NA TO NABIERA!!!)

Licze na plus'iki ponieważ to mój 1 tut :) bo jestem nowy^^ na mpc ;)

Opublikowano

Podoba mi się ten sposób.

Myślę że parę z nich wypróbuje.

I mam pytanie można handlować teraz na PL'u 60kk ... ?

+'sik dla cb ;)

Pomagam w stawianiu serwerów:

• Tibia
  • Minecraft
  • Cs'a (amxbans,pluginy itp.)

Opublikowano

na 3 sposób mało osób się nabierze :> Przecież 3/4 graczy wie że na handlu max to 9999999 (chyba że myślą że gramy na KamerModzie;>)

ale sposoby dają rade. Dam ci plusa ale dopiero jutro(już wykorzystałem limit) ale na 100% ci dam:)

@UP

Nie, nie można chyba że grasz na kamer modzie;P max to 10kk bez 1yangu

1zgxr39.png

Śląsk Wrocław ludzie zasad.

Opublikowano

na 3 sposób mało osób się nabierze :> Przecież 3/4 graczy wie że na handlu max to 9999999 (chyba że myślą że gramy na KamerModzie;>)ale sposoby dają rade. Dam ci plusa ale dopiero jutro(już wykorzystałem limit) ale na 100% ci dam:)@UP Nie, nie można chyba że grasz na kamer modzie;P max to 10kk bez 1yangu

Przyda się Plus dla cb2x@UPNie wiem ale jak nie to zainstaluj mod kamera i będziesz mógł

Heh.. wiem że kamer moda :D

Ale mnie to bardzo zdziwiło o.O:)

Pomagam w stawianiu serwerów:

• Tibia
  • Minecraft
  • Cs'a (amxbans,pluginy itp.)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Było juz setki razy...Kopiowałeś i wkleiłeś..szpan na maxa 15 razy

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

Opublikowano

Na noc? 1 strony małzy? To cie chyba serio ... Ale ogółnie tuty moga byc lecz przesadziles z tymi malzami +'sik

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

AngelBot nie działa na Orionie ..

Bo z tym patchem Orion nie działa! :/

Help! :(

Ok ten problem naprawiłem ...

Ale jak ustawiam wszystko i klikam rozpocznij to się wywalają znaki zapytania ??????

O co chodzi? :(

Opublikowano

Ostatni sposób sprawdzony :D

Kupiłem lwią zbroje za 1kk :)

Niestety większość kupuje przez tobół

Opublikowano

nie lepiej malze otwierac?

robimy cale 2 strony małż 1 strone otwieramy a 2 sprzedajemy i mamy ponad 75kk

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Sp.Nr.2

Sciagnelem, pacha, angela, i ten frefix czy jakos tak

.

ale jak ustawiam 2800 i 5000 to wyskakują ???????????????????? i wylacza metka co mam zrobic pomocy ?!

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...