Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Of Tanks

maracin4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym wam przedstawić grę World of Tanks. Najkrócej zrobię to wklejając opis gry z innego forum.

"Niedawno latając po internecie, w tę i w inną stronę znalazłem to http://game.worldoftanks.com/. Gra niezwykle mnie zaintrygowała. Zacząłem szukać klucza do bety, niestety wszystkie były już wydane.

Zacząłem szukać, pod angielskimi hasłami i wreszcie dorwałem key.

- Huraaa!! - Pomyślałem i pobrałem klienta. Wtedy pojawił się problem. Gra nie chciała się zainstalować. Pobrałem drugi raz. Uff działało. Po pobraniu się patchy wpisałem maila w okienko i się zalogowałem.

Ujrzałem dwa czołgi w moim garażu. Oba były lekkie. Jakiś SS złom i coś od wujka Stalina. Wybrałem szwabski pojazd i ruszyłem do boju. Bitwa się załadowała, a gra działała płynnie. Było oczekiwanie na graczy, przez kilka chwil.

Wreszcie! Po 30 sekundach zaczęła się zażarta walka. Powoli dojechałem na miejsce moim super-hyper-uber-bubel wozem gdzieś na środek mapy. To było miasto, postanowiłem grzać na pałę i brać pociski wroga na klatę (czytaj: przedni pancerz). Ledwo wyjechałem i BUUUUUM!! Mój super pojazd skończył jako kupa pogiętego złomu, z prawie wyrwaną wieżyczką. Wyszedłem z bitwy, na zakładce niemieckiego pojazdu pisało, że został na polu bitwy.

Musiałem czekać aż inni gracze skończą bój. Całe szczęście gdzieś w rogu stał bolszewicki sprzęt. Zebrałem załogę i pognałem na pole bitwy.

Mapa nazywała się "Murovanka".

- Jakaś ruska wieś. - Pomyślałem. Bitwa się załadowała. Po chwili odkryłem moje powołanie. Jestem skrytobójcą!! Skryłem się w krzakach czekając na ofiarę. Nadjechał jakiś mały uszkodzony czołg. Przejechał tuż przy mnie, z krzaków nawet mojego działa, nie było widać. Namierzyłem go i BANG!!

- Enemy armor destroyed!

Powiedział ktoś z załogi. Czołg wroga płonął, z efektownie pogiętym kadłubem. Pobawiłem się tak przez kilka bitew. Zebrałem jakiegoś golda, którego wymieniłem na kredyty i po odblokowaniu na drzewku umiejętności, zakupiłem Mardera II. Przepiękny niszczyciel czołgów. Kocham krzaki i zapach prochu o poranku. No ale rozpisałem się!

Czas powiedzieć coś o grze. Jest jak dla mnie świetna. Pogram trochę, a potem to rzucę, ot bo nie ma ostatnio ciekawych gier :) Polecam żebyście sami zobaczyli (jeśli chcecie). Można poczuć się prawdziwym pancerniakiem, szczególnie gdy obie strony się okopią po krzakach i przy domach i czekają na pancerną szarżę wroga. Jak dla mnie gra 8/10 przez kilka błędów. Ale co najważniejsze takie mapy jak wspomniana "Murovanka" mają klimat.

Obecnie trwają zamknięte BETA-TESTY gry, lecz łatwo można zagarnąć keya i pograć. Pełna wersja też ma być darmowa, za pieniądze można będzie kupić nieznacznie lepszy sprzęt czy amunicję. Przewaga doterów ma być naprawdę niewielka.

Darmowe klucze

Jeśli ktoś już w to grał, to zapraszam do dyskusji na temat "lepszości" czołgów, taktyk itd.

Swoją drogą, zna ktoś może jakieś dobre sposoby na zwiększenie ilości golda przez jakiś bug czy program ?

PS. Gra się spodobała? Świetnie, jeśli chcesz możesz dać mi + za informację o niej ;P

Opublikowano

Powiem jedno - możesz pisać recenzję gier podjarałem się mam ochotę to ściągnąć i to zrobię.

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Cieszę się, że opis was zachęcił, lecz przeczytajcie 2 zdanie mojego posta. Swoją drogą znalazłem TO, lecz nie potrafię tego ściągnąć. Pisałem już na w jednym temacie o tym, więc proszę o pomoc. Nick w grze taki sam jak tutaj :)

I albo jestem ślepy albo głupi, ale nie widzę nigdzie tematu sugestii.

Potrafi ktoś zrobić do tego trainer ? Tak żeby można było sobie dodać gold lub doświadczenie ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Potrafi ktoś zrobić do tego trainer ? Tak żeby można było sobie dodać gold lub doświadczenie ?

Jak mozna być takim noobem? Aborcje na takich wprowadzić!

Trainer na gold lub doświadczenie, do gry w której wszystko jest server-side(o ile wiesz co to znaczy, jeśli nie to nie wiem czego szukasz na tym forum)?

Opublikowano

Nie jestem noobem. Wiem, że dane przechowywane są na serverze, ale np. l2phx w grze Lineage 2 działał... Pisząc trainer miałem na myśli coś jak l2phx.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...