Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Andrzejt17 I Kamer - ZłOdzieje? OczywiśCie, ŻE Nie!

Dawidees

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie spodobały mi się oszczerstwa dotyczące Kamera i Andrzeja, którzy podobno kradną wasze konta i przedmioty. Powiem wam, nie, i po pre to odpowiednimi argumentami. Zaczynamy od Kamera.

1.Przypomnij sobie, ściągałeś KamerModa prosto ze strony Metin2mod.tk, czy może masz go od kolegi, bądź z innej strony?

2.Ściągałeś może jakieś update do moda, nie z jego oficjalnej strony?

3.Korzystasz z programu P2P?

Odpowiedzi:

1:

-Jeśli odpowiedź brzmi tak, to może oznaczać, że w Metin2mod.exe od kolegi wszczepił się trojan/key, bądź kolega nie posiadał moda z oficjalnej strony.

-Jeśli nie, to nie jest powód utraty itemów/konta.

2:

-Jeśli tak, update mógł zawierać trojana/keya.

3:

-Jeśli tak, to jest najprawdopodobniej przyczyna utraty postaci/przedmiotów. Czemu? Mogłeś mieć udostępniony cały dysk, ktoś mógł pobrać plik loginsettings.cfg za pomocą programu P2P

-Jeśli nie, to nie jest powód utraty postaci/itemów

Andrzejt17:

1. Skąd pobrałeś EasyMetin2?

2. Pobierałeś aktualizacje z innego miejsca niż to forum?

3. Korzystasz z programów P2P?

Odpowiedzi:

1:

- Jeśli z tego forum, to nie jest przyczyna utraty przedmiotów/postaci.

- Jeśli z innej strony, (elitepvpers.de jest wyjątkiem, jeśli pobrałeś z tematu autora) to może być powód utraty konta.

2:

-Jeśli tak, update mógł zawierać trojana/keya.

3:

-Jeśli tak, to jest najprawdopodobniej przyczyna utraty postaci/przedmiotów. Bot zapisuje w logach hasło i ID postaci, Andrzej już kiedyś przed tym ostrzegał

-Jeśli nie, to nie jest powód utraty postaci/itemów

Pozostałe pytania:

1. Rejestrowałeś się na jakichś nieoficjalnych forach, stronach o Metinie2?

2. Ściągałeś jakieś hacki/bugi do Metina bez wykonania ich skanu?

3. Korzystałeś z yangbugów, itembugów, kowal hacków, medal hacków?

Odpowiedzi:

1:

-Jeśli tak, to administrator strony/fora ma dostęp do wszystkich loginów i haseł. Jeśli użyłeś tych samych co w grze, to może być powoda utraty konta/itemów.

2:

- Jeśli tak, wiedz, że nawet tutaj, na MPC Forum znajdą się czarne owce, zazwyczaj z 10 postami. Poczekaj, aż ktoś ztestuje hacka/buga, a dopiero później go pobierz.Najlepiej poczekaj, aż kilka osób oceni czy plik jest bezpieczny.

-Jeśli nie, to nie jest powód utraty konta/itemów

3:

-Jeśli tak. COŚ TAKIEGO NIE ISTNIEJE! To na 100% powód utraty postaci/itemów

@Edit.

Inne hacki. Zauważyłem, że ktoś tu pisał, że wujek ma ElfBota do Tibii. Hacki do innych gier to najczęściej przyczyna utarty kont/itemów. Czemu? Bo nikt nie kupuje ElfBota tylko crackuje. Ściągnąłeś lewego cracka do czegokolwiek i masz trojana/keya.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Liczę na + i koniec osądzania Andrzeja i Kamera o okradanie waszych kont!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nigdy nie sadziłem ze kamer i andrzejt to złodzieje

a ten temat niektórym da do myślenia

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

autor tematu ma 9 postów i jak ty możesz się wypowiadać na jaki kolwiek temat? Jesteśświerzak i tyle!

Mam 9 postów, ale testowałem wszystkie hacki andrzeja i moda kamera.To wystarczająca wiedza.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja tez uzywam od dlugiego czasu EM2 by Andrzej i czasem KamerModa i jeszcze mnie nie okradli (sciagalem tylko z metin2mod.tk i z mpcforum od andrzeja)

Oni maja glowy na karku i tworza cos dla NAS! Oszczerstwa w ich kierunku sa nieuzasadnione ;]

Final_Fantasy_by_BloodRei.jpg

Even if the morrow is barren of promises, nothing shall forestal... my return...

Loveles Poem - CC:FF VII

Opublikowano

Temacik trafny. Ja korzystam długo z EM2 i Kamer moda jeszcze mnie nie okradziono.

Dawidess to że napisał : Wyprzedziłeś mnie z tym temtem. To znaczaczy że go wkurwi***????

Opublikowano

autor tematu ma 9 postów i jak ty możesz się wypowiadać na jaki kolwiek temat? Jesteśświerzak i tyle!

Haha a ty masz 64 i myślisz że koksisz?

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Według mnie nie są złodziejami po co im wasze konta zwłaszcza jak jakis - 50 lv ich o kradziez oskarży , oni mają wiele hacków których nie opublikowali myśle ze osiągniecie takiegoi lv 50/60 to nie jest dla nich duzy problem

Opublikowano

Na bocie mnie jakoś nie okradli a na modzie kamera prosto ze strony po 1 tyg gry mi konto okradli , a nawet się raz przy kimś nie logowałem ................. . Więc wg mnie nie ma co go bronić .

Zbieram +

Sura wp 51+

Woj 71+

Opublikowano

Ktoś się kiedyś wypowiadał, że go przez metin2moda okradli. Może po prostu zapamiętał hasło i skopiował całego metka na pendrive'a dla kolegi. Kolega podglądnął loginsettings.cfg i po itemach/ lub (i) koncie.

Wpadłeś na dobry pomysł z napisaniem tego tematu.

u7zdc8-2.png

Nowicjusz
Opublikowano

A Po huj im niby wasze konta?

Mają pewnie swoje w huj lepsze konta, więc niepotrzebne im te gówienka zwane waszymi kontami.

A Oni chyba więcej czasu spędzają w rodzinie z z dziewczyną a wy stale metin metin metin metin.Nałogowcy...Oni wam coś zrobili i się cieszyć powinniście.

@Edit

A Andrzej nie robi żadnych hacków tylko kurwa spolszczył tego pieprzone Em2...

37813507599769801356.jpg
Opublikowano

olac go czeresniak na 42 lvlu chyba dał sie oskubac ze smoczej +4 (na +5 kowal coś potrzebuje)

idz sie leczyc

grasz jak wiekszosc neosów kompa tatko kupił 5 lat temu, nie wiesz co to format, sciagasz lipne cracki i płaczesz, skanujesz czasami kompa

ostatnio u siebie na serwiez z jednym z neosów rozmawiałem: ktos chodził w nocy jego postacia

moja odpowiedz sciagnij spybota i skana ze startem windy,9 syfów miał

sciagałęm pliki od andrzeja i kamera i zadnego syfu nie przyniosłem na kompa

nie wiem czy juz bzykałes sie czy nie, jezeli nie to nierób tego bo znając ciebie za pierwszym razem jak wsadzisz to zalejesz forme

a poźniej płacz na forum antykoncepcja, jej wina bo nie miała gumnki lub nie zabezpieczała sie

jak cie odkubali zadna strata i tak chyba miałes eq +4

jednego neosa mniej, kup sobie plejasa bedzie łatwiej i prosciej

diablo3x.png

Opublikowano

Nigdy nie pomyslalem zeby ktorys z nich kogos okradl lub cos w tym kierunku ... Spoko ludzie .. Gdyby nie kamer nikt by nie mial czegos takiego jak ghost a to bardzo przydatna funkcja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...