Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa Aktualizacja Z19 Sierpnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam Mały problem wczoraj czyli 19 sierpnia została przeprowadzona nowa konserwacja serwera po ktorej nie działaja mi cheaty np : EasyMetin2 PL (Ver 0.1.6.1509 Mod 5.1) Metin2_PL. Instalacja przebiega prawidłowo ale po instalacji gdy mam do wyboru serwery (gram na Serwandesie s17) wszystkie 4 ch sa: ......... jakby niedostępne kiedy chce sie zalogować Pisze Bład połączenia sie z Serwerem ;/ nie wiem co mam robic ;/

Prosze O Pomoc....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie skonczyli jeszcze konserwacji i dopiero włanczają serwery :(

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

To samo pytanie właśnie mam.. :/

Serwandes s16 nie działa 1/2 dzień, tzn norm patchuje i nie działa.. przez Easy Metin też nie, kiedy włączą servery?;/ o.O

Daj mi miliardy plusów, miliardy minusów.. mnie to nie obchodzi to forum to nie NK nie dawaj mnie do znajomych jak mnie nie znasz ;}, nie zbieram niczego.

PEDOBEAR jest na wolnosci jak cos.

Opublikowano

Witam Mam Mały problem wczoraj czyli 19 sierpnia została przeprowadzona nowa konserwacja serwera po ktorej nie działaja mi cheaty np : EasyMetin2 PL (Ver 0.1.6.1509 Mod 5.1) Metin2_PL. Instalacja przebiega prawidłowo ale po instalacji gdy mam do wyboru serwery (gram na Serwandesie s17) wszystkie 4 ch sa: ......... jakby niedostępne kiedy chce sie zalogować Pisze Bład połączenia sie z Serwerem ;/ nie wiem co mam robic ;/

Prosze O Pomoc....

Serwandes - S16( I S16-S19 nie działają)

A co do tego, to konwersacja była już od razu gotowa o 12, bo zainstalowałem metka od początku i all ok. Niestety, błąd nie leży w chitach, tylko bocie. Bot instaluje patch 4.0(lub inny) i przez niego nie widać servów. U mnie tak jest jakby co(kropki zamiast np. NORM)

Opublikowano

Otrzymałem Pewien patch ktory wypakowałem do mojego metka z easy metinem i chce wlaczyć MultiHack Metin2 Ita Który jest wraz z Easy metinem ale po dwukliku na MultiHack pisze : unable to open Process!

i o co tu Kanan ? Prosze O pomoc... potreboje multihacka z dzialajacym wh i sh i sh atack ;// prosze..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...