Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam All.

Mam takie do Was pytanie.zastanawiam sie czy nie zmienic seta z robe na lM na charze wizz/cler gdyz zauwazylem ze do LM sa dwa buffy pasywne GLORY ARMOR i FLAVOR ARMOR w wymaganiach do tego buffa jest zalozony LM oraz cleric rod i tu moje pytanie.

czy te bufy dzialaja tylko i wylacznie gdy wizz ma w reku cleric rod czy wystarczy go miec w inventory i dziala na postac caly czas tak jak reszta pasyywów.

Prosze o odpowiedz na moje pytanie tylko od osob ktore wiedz na sto procent gdyz na 90 lvl wymiana seta oraz te bufyy troche kosztuja i nie chcial bym wbijac sie w koszty.

Opublikowano

Działa tylko z clerick rodem i LA (Light Amor) nie wiem co to LM :D

I serio wizz w LA do 7d max od 8d w górę only robe i nie warto rozdawać tych pasywów :D

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

Opublikowano

Hmm... sami pr0 60lvl ?

Miałem 3 eu postacie, obecnie mam china, ale znam wiele 110lvl-i i każdy cleric ma to (wyobraźcie sobie !) wymaxowane.... czemu ? Do pvp... tylko i wyłącznie tam int może być clerem. Dobrze jest mieć dwa sety robe na pve i la na pvp --> czyli dobrze mieć dużo golda :D

Jeśli miałbym decydować czy robe czy la to odpowiedzieć trzeba na proste pytania (high lvl):

-czy będę uczęszczał na mass pvp bądź pvp w pt (LA)

-czy będę noobił na pvp (robe --> większy dmg i praktycznie 100% padnięcia za 1 hitem... la daje nam szanse użyć kb z light)

-czy będę grał w większości na pve , unique (robe.... dmg)

Decyzja należy do Ciebie.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Moim zdaniem wiz na hlvl powinien miec la.. tzn jezeli chcesz troche wiecej pozyc na pvp.. zawsze troche wiecej phy defa. I zgadzam sie z valenarem zeby miec 2 sety ;]

sygna1o.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...