Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc mam 56 lvl i słabo ogarniam v1 z 404 defa mam oddanych 9 zębów orka nie wiem czy czekać i robić biologa bym dostał 60 defa i się bawić czy expić a jak expić to gdzie

Nazwa mojego kanału na youtube EvilBadDay

Zapraszam

ModPack? EvilPack!!

18706.png

Opublikowano

Omg... już niedługo będą pytania "mam 20 lvl i czy zrobić skill na M1 czy expic?"

Czy tak trudno pomyśleć? Jeżeli słabo ogarniasz V1 to o v2 zapomnij... expij w v1 czytaj ku i oddawaj biologa. Czy to takie trudne? daj passy to ci pomogę...

Genialne pytania, wiadomo nie chce sie expic to sobie pvp robisz to ma być zabawa a nie obowiązek -,-

A i jeszcze nie zapomnij żeby passy na PW bo tu ktoś może ukraść konto ...

Sorki za orto

imetin_logo.png

Opublikowano

Omg... już niedługo będą pytania "mam 20 lvl i czy zrobić skill na M1 czy expic?"

Czy tak trudno pomyśleć? Jeżeli słabo ogarniasz V1 to o v2 zapomnij... expij w v1 czytaj ku i oddawaj biologa. Czy to takie trudne? daj passy to ci pomogę...

Genialne pytania, wiadomo nie chce sie expic to sobie pvp robisz to ma być zabawa a nie obowiązek -,-

A i jeszcze nie zapomnij żeby passy na PW bo tu ktoś może ukraść konto ...

Sorki za orto

Haha to mnie stary rozbawiłeś napewno ci ktoś da passy jesteś normalny ?

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Offtop

mrowadsk wiesz co to znaczy "ironia"? On napisał ironicznie.

Topic

Tak jak wszyscy wyżej napisali- Zdaj zeby itd a między czasie wydawaj na skille (zabrakło kasy? idź na metki dropkiem, exp lub kup yangi na allegro ( w ostateczności)) zajmie ci to około hmm miecha (wszystko) i możliwe że skille przez miecha zmienią sie o pare M'ek

1zgxr39.png

Śląsk Wrocław ludzie zasad.

Opublikowano

Przyjdzie czas na exp i na pvp , powiem tak wiem co czujesz ;] Siedziałem całymi dniami przed PVP i nic to nie dało , PUSTKA ...Jak expisz widzisz swoje wyniki , a pvp ? Do szpanu ?

6f72992b47f09c2bmed.png

Czy to tak bardzo boli gdy naciskasz LPM na znaczek zielony z białym plusikiem w środku ? Jeżli Ci pomogłem ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...