Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem, Nie Działające Hacki

Antja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez zbędnego pisania, żaden hack nie chce mi działać. Używam CA EU, mam win 7 i po prostu kiedy ładuje injectorem jakiegoś hacka, to normalnie jest injected, cośtam ale kiedy wchodze do gry, to nie moge użyć żadnego przycisku włączenia menu/jakiejś funkcji, sprawdzałem kilkana hacków (najnowszych) i żaden nie chciał zadziałać, wiem że wielu osobom działają te hacki do teraz, więc mam pytanie do tych 'hackerów' co mam zrobić żeby jakiś hack mi w końcu zadziałał? :|

; d!

Opublikowano

jeśli masz hacki że np. chams jest na num 1 to musisz mieć włączony Num lock, jeśli próbujesz na laptopie to musisz wcisnąć klawisz Fn (lub jakoś tak, znajduje się po lewej stronie klawiatury koło znaczka Windows)

czy masz wszystkie programy typu .Net framework i C++

Opublikowano

miałem podobny problem najpierw ściągnij frameworka 4.0 i c++ potem perxa moim zdaniem jest najlepszy po instalacji plików pobierz hacka.Wypakuj go na np pulpit następnie zaznacz perxa i prawym myszy wybierz opcje uruchom jako administrator(to bardzo ważne). Na końcu pozostało już odpalenie hacka. Z plikiem MSVCR100.dll ( do shophacka) jest sprawa taka na win7 plik wklejasz do folderu z grą jak masz xp to windows/system32

JAK POMOGŁEM DAJ++

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...