Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Komputer Się Zacina:/

tymek9955

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój problem wygląda następująco:

Otóż gdy włączam grę jest dobrze dopóki się nie zaloguję, bo wtedy występuje mały lag, wybieram postać i tutaj zaczynają się jaja.

Nie dość, że ładowanie się do gry zajmuje ok. 5 min to, gdy już w niej jestem co krok(Podejrzewam, że gdy tylko mi się ładuje obraz następnego punktu do którego idę) mi się zacina na ~30sek. Grać się nie da, a chcę, więc proszę Was o pomoc. Komputer nie jest słaby nawet nie mówcie takich bzdur typu 'neta masz za słabego'. Problem czuję, że leży gdzieś indziej. Tak reset kompa/reinstall metina nie zadziałał. Nawet dwukrotny.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Daj parametry kompa zobaczy się. Poza tym ile masz wolnego miejsca na twardzielu, oraz na partycji na której masz zainstalowany Windows?? Wirusy odpadają. I tak jak napisał Dominik wyłączaj zbędne programy wciskasz Ctrl+Alt+Delete procesy i wyłączasz te nie potrzebne. Jeśli nie znasz się za bardzo na informatyce nie radze stosować tego sposobu.

Opublikowano

Przeskanuj kompa ComboFix wyłącz zbędne programy Skejp gg itp Ew. format Napewno nie jest to wina grafiki jak mówisz ze inne gry chodzą bez zarzutu

350x19.png
Opublikowano

Podaj parametry komputera, a nie mów ze jest super-pro... Przeskanuj kompa anty-virem, spybotem, zwolni trochę miejsca na dysku, ZAINSTALUJ STEROWNIKI do karty graficznej etc, a jeżeli możesz to najlepiej zrób formata pomaga prawie na wszystko.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^ - idź pan w chuj ! :D

Jak pomogłem daj +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...