Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drobne Zlecenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam nadzieje że ten temat nie łamie regulaminu forum.

Potrzebuje kogoś kto wykona za mnie "drobną" prace.Mianowicie kopiowanie treści typu dowcipy czy śmieszne obrazki z określonych stron.Cena do uzgodnienia.Kontakt pod gg 9261310.

pozdrawiam

PS: nie ma limitu wieku - jeśli chcesz zarobić na premium w metinie to też jesteś miło widziany. Płatność przelewem lub sms-em.

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

No,jakie zainteresowanie...tylko nie dostałem żadnej wiadomości na gg o.O

W takim wypadku prace dostanie ten kto zrobi to najtaniej :)

Trzeba skopiować tekst i wkleić go w pole i to samo zrobić z tytułem a następnie kliknąć dodaj.Chyba nie dużo?Prosze o oferty za 100 skopiowanych tekstów.

pozdrawiam

\m/ \m/

Opublikowano

Wychodzi 23 gr za tekst.Hmm..jakieś lepsze oferty? Na telefonie mam 79 zł i chce za to dostać jak najwięcej.Moge też zapłacić przelewem.

pozdr

ps: dzisiaj pół dnia mnie nie będzie - może wbije na gg na telefonie.Składajcie oferty.może to być cena za 100 tekstów,a może też za 1000 - bo tyle własnie potrzebuje.Smsy do 79 zł ewentualna reszta przelew.

pzdr

\m/ \m/

Opublikowano

Wysoko się cenisz..200zł za 3 - 6 godzin pracy? rozumiem gdybyś był jakimś informatykiem..nie,dzięki - poczekam na lepszą oferte :(

\m/ \m/

Opublikowano

Mam włączone gg - 0 wiadomości.Nie wiem co się dzieje..prosze wysyłać prywatne wiadomości na forum.

@MarioBase

To tylko kopiowanie tekstu! Całość zajmie max kilka godzin.I Ty chcesz za to 200zł? Tyle to ja zapłaciłem za napisanie całej strony a na pewno zajęło to dużo więcej.

pzdr

\m/ \m/

Opublikowano

Wejdz w ustawienia, zakladka komunikator i na samym dole odznacz "nie pokazuj wiadomosci od nieznajomych"

Opublikowano

No,jakie zainteresowanie...tylko nie dostałem żadnej wiadomości na gg o.O

W takim wypadku prace dostanie ten kto zrobi to najtaniej :)

Trzeba skopiować tekst i wkleić go w pole i to samo zrobić z tytułem a następnie kliknąć dodaj.Chyba nie dużo?Prosze o oferty za 100 skopiowanych tekstów.

pozdrawiam

ja ci napisalem na gg..