Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Ribotem

abgar1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ... mam wielki problem z robiotem mianowicie wyskukuje mi taki bład

http://www.fotoload.pl/index.php?id=fa14983483a23e1879e4c8a3fbc921ef574 // nie wiem co zrobić ,już parę dobrych miesięcy temu miałem tez ten problem dlatego nie grałem w rusro wcześniej myślałem ze to przez wersje ze nie działa mi poporstu ale po tak długim czasie nadal mi nie chodzi ; / moi koledzy również nie wiedza o co chodzi dlatego zwracam sie do was :) Proszę Pomóżcie! ; //////

Opublikowano

jaaaaaaa ;| nadał nie działa nadal ten błąd "NetError" -.- tego ladera mam ustawione patch seed i zaznaczony ten ip pierwszy i port 16000 , i tak nie działa kombinuje rożnych kombinacji ale i tak nie działa ! ;/ Nadal potrzebuje POMOCY!! błagam!

Opublikowano

po pierwsze nie wywalę syfiastego widowsa i nie zrobię formata to nie wchodzi w gre :) .. ciekawe ciekawe rzeczy się znajdują tam :) ale ten mi nie pomaga bo już ustawialalem tak jak tam jest i tez ten bład wyskakuje ;/ nadal potrzebuje pomocy

Opublikowano

Nie zaznaczaj world ip bo wtedy to już na pewno nie będzie działać...

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard, be evil!

Opublikowano

Moze ktoś mi pomoże? a nie nabijacie sobie tylko posty :) sciagnełem jeszcze raz silka i nic nadal ten błąd może to coś w widowsie? może jakiegoś pliku mi brak? wie ktoś co do jasnej anielki jest ten "NetError"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...