Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rzeź Blizzardu

Grotos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Battle net wziął się do roboty i zbanował prawie 350 tys kont Diablo II oraz Starcraft za używanie "hird-party hacks" . Jeżeli cd-key został zbanowany pierwszy raz to po 30 dniach zostanie przywrócone co nie tyczy się konta na którym grasz. Jeżeli zostało zbanowane drugi raz - nigdy ci nie odbanują konta.

Orginalna wiadomość:

StarCraft and Diablo II Battle.net Ban Policy Update<br>

Nebu on November 11th, 2008

As part of our continued effort to ensure a fair and fun online experience for all Battle.net players, we have expanded our effortsto remove cheaters from StarCraft and Diablo II. We have identified and closed over 350,000 StarCraft and Diablo II accounts which were found to be using third-party hacks.

The Diablo II CD keys associated with the closed Diablo II accounts <br>are now restricted from playing on Battle.net for approximately 30 days. Repeat offenders will have their accounts closed and their CD keys permanently banned from Battle.net.<br>

As a reminder, we reserve the right to close the accounts and ban the <br>CD keys of players who are caught cheating on Battle.net. Cheating<br> ruins the game experience for legitimate players, and we will not tolerate it.

Wiec Prosze Pisac Kto Dostal Bana :D i za co ofc :D

Opublikowano

nie musiales grac wystarczy ze raz wlaczyles hacka nawet 4-5 miesiecy wstecz u nich w logach to all jest ;p

ja dostalem :

-Bana na CD-keya

-Bana Na Konto

-Bana 4ever na CD-keya

all za D2Loadera+Bota :D

Opublikowano

heh mi dali dawno bana za chity ;d ale już niepamiętam jakie ;pppp

1321383239-U30311.png

Powróciłem jak feniks by Zniszczyć To co było

i sprawić iż wszystko powstanie z popiołu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...