Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darkorbit - Pomocy !

justME_221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , potrzebuje bota do darkorbit. Uzywam UDObot'a , lae zauwazylem zeibot lepiej zbiera bonus box'y. Dla tego chcialbym wersje bota 2.20 GG ze strony www.profibot.net za darmo , lecz nie wiem jak scrackowac :(. Co do tematu o ibo,cie 2.7 nie dziala , nie iwem dlaczego lae jest po czesci dla mnie nie zrozumiala instrukcja [ przyklad ]

"Użyj ibota 2.7 jeżeli go nie masz tutaj jest link z crackiem : http://www.mediafire.com/?mz4mytntmdm ( za duży plik na skanowanie )" - I ja nie iwem czy mam go wlaczyc czy cos z nim zrobic

Otwórz proiflbot.jar(To co na początku ściągnąłeś). - I co ibota mam wylaczyc ? bo nic nie pisza a zaraz przeczytam

9- Teraz odpal zcrackowanego ibota 2.7 Miłej zabawy! - Teraz odpal to znaczy jakby byl wylaczony..

Prosze o cracka albo pozadna instrukcje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Virustotal skanuje do 50mb, także nie widzę problemu żeby zeskanować.

Postaraj się o skan.

FACE PALM - ja pisze ze nie rozumiem instrukcji i ja wklejam , a ty mi wyjezdzasz ze do 50 mb skanuje ... UDHSUDHUDDHUDHUDDHUDHDDDH

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pod żadnym pozorem nie używaj IBota do zbierania skrzynek bo jest za niego ban ponieważ Ibot zbiera skrzynki kodowe które są niewidzialne i nic w nich nie ma a Dark orbit lepiej to wykrywa

2rc8k5i.png

Opublikowano

FACE PALM - ja pisze ze nie rozumiem instrukcji i ja wklejam , a ty mi wyjezdzasz ze do 50 mb skanuje ... UDHSUDHUDDHUDHUDDHUDHDDDH

Kolego, KAŻDY plik który tutaj wrzucasz ma być przeskanowany na virustotal.com czy Ci się podoba czy nie, poza tym kultury trochę.

Zachowuj się tak dalej a temat zamknę.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Kolego, KAŻDY plik który tutaj wrzucasz ma być przeskanowany na virustotal.com czy Ci się podoba czy nie, poza tym kultury trochę.

Zachowuj się tak dalej a temat zamknę.

Atrox - zapamietam dzieki , ale do expa by sie przydal , rozkminisz cos ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nieves troche pomyśl on zacytował mój tut ^^ ja nie będę wrzucał 30 min pliku na virus total żeby go przeskanować, a ten link co dałem to przecież jest już zcrackowany bot xD całą robotę za was odwaliłem.

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Dapik , prosze wklej tego jeszcze raz tutaj tego linka do gotowego cracka i objasnij co pokolei mam zrobic. Bo chyba tępy ise robie. Z gory thx.

I mozeszz dac gg , bd w razie czego pytalem bo widze ze grasz w DO

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No to moja pomyłka, przepraszam za to justME, ale mogłeś napisać, że to poradnik czy dać link do tematu bo przez to są takie właśnie nieporozumienia :/

Chyba czas wyjść na powietrze z mojej strony, jeszcze raz przepraszam.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

iBota nie używaj do skrzynek, bo zbiera kodowe i na 90% dostaniesz bana, a najnowszy UDObot ma także opcję bicia alienów. iBota 1.8.5 (moim zdaniem najlepszy) radzę używać tylko i wyłącznie do wrót :) Tak, sam potrafi zrobić alfę, betę i gammę bez straty żadnego życia (jeśli nie zresetujesz kompa, nie powidujesz zbyt dużych lagów np ściąganiem czegoś ani nie odetną ci prądu :D)

I jeszcze jedna rzecz. DaPik nie chciałbym być niegrzeczny(żeby nie dostać % :D), jednak nie wydaje mi się że ten link który został podany przez autora tematu (link z Twojego poradnika, jeśli dobrze czytam) Nie jest wrzucony tam przez Ciebie i prawdopodobnie to nie Ty, tylko niejaki [Amagad] zrobił całą tą paczke (złączył razem z jakimś ruskim programem od proxy czy coś xD) I to właśnie [Amagad] Wrzucił na forum udobota poradnik po polsku jak skonfigurować iBota 1.8.5 a także 2.7. Jeżeli nie Ty jesteś [Amagad] to wcale nie ty "odwaliłeś za nas całą robotę" ;) Mógłbyś powiedzieć że to Ty pierwszy napisałeś poradnik i wrzuciłes te pliki, jednak twój poradnik powstał 16 sierpnia, a [Amagad]'a 19 czerwca :) Niby fajnie, udostępniłeś na tym forum, ale mógłbyś coś napomknąć w swoim poradniku, że chociaż wzorowałes się na kimś innym.

A napisałem to tylko dlatego, że nienawidzę ludzi którzy przypisują sobie coś, co zrobił ktoś inny :)

Opublikowano

iBota nie używaj do skrzynek, bo zbiera kodowe i na 90% dostaniesz bana, a najnowszy UDObot ma także opcję bicia alienów. iBota 1.8.5 (moim zdaniem najlepszy) radzę używać tylko i wyłącznie do wrót :) Tak, sam potrafi zrobić alfę, betę i gammę bez straty żadnego życia (jeśli nie zresetujesz kompa, nie powidujesz zbyt dużych lagów np ściąganiem czegoś ani nie odetną ci prądu :D)

I jeszcze jedna rzecz. DaPik nie chciałbym być niegrzeczny(żeby nie dostać % :D), jednak nie wydaje mi się że ten link który został podany przez autora tematu (link z Twojego poradnika, jeśli dobrze czytam) Nie jest wrzucony tam przez Ciebie i prawdopodobnie to nie Ty, tylko niejaki [Amagad] zrobił całą tą paczke (złączył razem z jakimś ruskim programem od proxy czy coś xD) I to właśnie [Amagad] Wrzucił na forum udobota poradnik po polsku jak skonfigurować iBota 1.8.5 a także 2.7. Jeżeli nie Ty jesteś [Amagad] to wcale nie ty "odwaliłeś za nas całą robotę" ;) Mógłbyś powiedzieć że to Ty pierwszy napisałeś poradnik i wrzuciłes te pliki, jednak twój poradnik powstał 16 sierpnia, a [Amagad]'a 19 czerwca :) Niby fajnie, udostępniłeś na tym forum, ale mógłbyś coś napomknąć w swoim poradniku, że chociaż wzorowałes się na kimś innym.

A napisałem to tylko dlatego, że nienawidzę ludzi którzy przypisują sobie coś, co zrobił ktoś inny :)

O tym bocie to akurat nie Amagad napisal , tylko ktos inny.

A moglby ktos gotowego cracka wkleic , na ktorym bym musial sie tylko zalogoowac ? Bo ja scrackowac nie moge , robie tak :

Ustawiam plik hosts

Nastepnie zamykam proces jawaw i podmieniam nazwe pliku na moje id.

Odpala cracka ibot'a do ktorego byl link i tu proboje sie zalogowac [ nic nie dziala ] , nie loguje sie i wlaczam profibot i tez bez reakcji. Czasem robi ze wlacze tylko profibot albo cos i dalej nie dziala. Na komputerze NIE mam starej wersji bota.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Napisz do czego chcesz używać iBota, to spróbuję Ci odpowiedzieć. Jeżeli do skrzynek to używaj UDObota bo za iBota dostaniesz bana. Jak do bicia alienów to też UDObota 3.0.2... Więc iBota tylko i wyłącznie do wrót. Dziś lub jutro opiszę jak skonfigurować iBota 1.8.5 optymalnie, żeby robił wrota (alfa beta i gamma) oraz krótki poradnik co zrobić żeby tamtego iBota 1.8.5 uruchomić. 1.8.5 a 2.7 nie różnią się praktycznie niczym, a obsługa iBota 1.8.5 moim zdaniem jest dużo prostsza.

Opublikowano

Napisz do czego chcesz używać iBota, to spróbuję Ci odpowiedzieć. Jeżeli do skrzynek to używaj UDObota bo za iBota dostaniesz bana. Jak do bicia alienów to też UDObota 3.0.2... Więc iBota tylko i wyłącznie do wrót. Dziś lub jutro opiszę jak skonfigurować iBota 1.8.5 optymalnie, żeby robił wrota (alfa beta i gamma) oraz krótki poradnik co zrobić żeby tamtego iBota 1.8.5 uruchomić. 1.8.5 a 2.7 nie różnią się praktycznie niczym, a obsługa iBota 1.8.5 moim zdaniem jest dużo prostsza.

Z tego co zauwazylem , do expienia lepszy jest ibot niz udobot , bo udobot duzo siedzi w strefie ochronnej nawet na x1

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z tego co zauwazylem , do expienia lepszy jest ibot niz udobot , bo udobot duzo siedzi w strefie ochronnej nawet na x1

W UDObocie ustaw żeby uciekał do strefy ochronnej jeśli przeciwnik jest blisko, a nie jeśli w ogóle jest na mapie (x-1 i x-2) Wtedy powinien mniej uciekać do strefy ochronnej. Zresztą moim zdaniem lepiej jest zbierać skrzynki i kupować lf3/bo2/ irki 1,2,3,4 za uri ze skrzynek a z energii składać wrota. Jak zrobisz jako takie wyposażenie powinieneś mieć już 1 alfe na pewno złożoną, wrzucasz iBota 1.8.5 na kilka godzin we wrota, a jak wychodzisz jesteś do przodu 20k uri i przy okazji ok 6.5mln PD. 2 alfy i 12 lvl od razu :) Przynajmniej ja tak bocę.

Opublikowano

W UDO Bocie siedzi długo w strefie dla tego że jest anty ban on potrafi czasem siedziec 14 minut żeby nie dostac bana xD ja sam odznaczam ta opcje i wogole nie siedzi w strefie :)

2rc8k5i.png

Opublikowano

W UDO Bocie siedzi długo w strefie dla tego że jest anty ban on potrafi czasem siedziec 14 minut żeby nie dostac bana xD ja sam odznaczam ta opcje i wogole nie siedzi w strefie :)

Ja tez nie mam zaznaczonego "Use Anti-Ban"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Temat to zamknięcia - zdalnie pomogłem justME i teraz mu działa.

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...