Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Cn][Reloaded]New Private Serwer - Hwlongju

Mychaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HwLOngju

Przedstawiam Wam prywatny serwer HwLOngju!

Strona serwera:

http://hwlongju.com/index.html

http://hwlongju.com/regist.php

Download klient:

http://hwlongju.com/down.html

Ranking:

Chyba nie ma

Item Shop:

http://hwlongju.com/test_/default.php

Ip serwera:

121.12.170.250

Status:

http://status.blackout-gaming.net/status.php?dns=121.12.170.250&port=11018&style=2

Spolszczenie serwera:

http://www.speedyshare.com/files/23870463/Spol_HwLongju_by_DrAluFelg.exe

Skan spolszczenia:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=9fac963a91aa7d3b5af637f5981c3b8fb26efde4a028ed91c8a33c949e23e536-1282223280

Video

handlarze.png

0110225942.jpg

raty.png

Exp: Chyba 200%Drop: Chyba 200%Yang: Chyba 200%

kowal.png

Ulepszacze: NieMagiczny metal: Tak

start.png

115lvl eq na poczatkowy lvl !! Super!!!!

Sciaga rejestracji:

1. ID

2. Hasło

3. Powtórz hasło

4. E-mail

5. Prawdziwe imię

6. QQ

7. Odpowiedz byle jaka

8.

Serdecznie Zapraszam!

Chcesz mieć taka reklamę serwera?

Zobacz.

Best Serwer!!

67979104.jpg

Justin Bieber nie żyje

Najświeższe wiadomości całego świata tylko w BBC. Jak donosi rzecznik prasowy Justin Bieber został dotkliwie pobity zaraz po swoim koncercie. Policja wyklucza napad w celach zarobkowych był to najpewniej zaplanowany atak na gwiazdę POP . Bieber w stanie ciężkim został przewieziony do szpitala w LA skąd są przecieki ze Justin nie przeżył zamachu na swoje życie --- Z ostatniej chwili rzecznik Prasowy młodego artysty ogłosił konferencje by ogłosić "złe nowiny" dla świata nasz reporter będzie na tej konferencji i przekaże nam najświeższe informacje. Niestety jest tak jak wszyscy sie obawiali Justin Bieber w wyniku odniesionych ran zmarł o godzinie po południu czasu GTM+6 sprawców jak dotąd nie udało się ująć. Na nagraniu z kamer przemysłowych widać ze jeden z 4 napastników ma na sobie biało-czerwoną bluzę z orłem. Policja wyznaczyła nagrodę za wskazanie sprawców

Daj +

Opublikowano

Szybko dodaj ss handlarzy, ale jeśli to cos takiego jak du-li itp to gram na 100% ;p

Daj mi miliardy plusów, miliardy minusów.. mnie to nie obchodzi to forum to nie NK nie dawaj mnie do znajomych jak mnie nie znasz ;}, nie zbieram niczego.

PEDOBEAR jest na wolnosci jak cos.

Opublikowano

Dawaj szybko ss bo nie wiem czy wbic

@UP

jak bedzie jak du-li tez wbijam ;]

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

18706.png

Opublikowano

Wiem zaraz będą dodane :]

67979104.jpg

Justin Bieber nie żyje

Najświeższe wiadomości całego świata tylko w BBC. Jak donosi rzecznik prasowy Justin Bieber został dotkliwie pobity zaraz po swoim koncercie. Policja wyklucza napad w celach zarobkowych był to najpewniej zaplanowany atak na gwiazdę POP . Bieber w stanie ciężkim został przewieziony do szpitala w LA skąd są przecieki ze Justin nie przeżył zamachu na swoje życie --- Z ostatniej chwili rzecznik Prasowy młodego artysty ogłosił konferencje by ogłosić "złe nowiny" dla świata nasz reporter będzie na tej konferencji i przekaże nam najświeższe informacje. Niestety jest tak jak wszyscy sie obawiali Justin Bieber w wyniku odniesionych ran zmarł o godzinie po południu czasu GTM+6 sprawców jak dotąd nie udało się ująć. Na nagraniu z kamer przemysłowych widać ze jeden z 4 napastników ma na sobie biało-czerwoną bluzę z orłem. Policja wyznaczyła nagrodę za wskazanie sprawców

Daj +

Opublikowano

serwer kiedys juz byl do 80 lvl expi sie fajnie ... problem jest potem

Jedyny chyba minus to ze eq i szkaty z expem jest w is'ie wiec chinole maja na start pro slitasne eq ;/

Opublikowano

Mi przed chwilą działało więc nie mów że daje Serwer który nie działa niby jak bym zrobił przed chwilą SS-y??

A po 2 reje itd wszystko mi styka więc ....

67979104.jpg

Justin Bieber nie żyje

Daj +

Opublikowano

Tak tylko te żółcie to nowe bronie iiii ZBROJE więc nie stety trzeba Klienta ściągać .....

67979104.jpg

Justin Bieber nie żyje

Daj +

Opublikowano

@UP

121.12.170.250:11002

A co do portu Char serv to:13000

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Zaraz poprawie!!

67979104.jpg

Justin Bieber nie żyje

Daj +

Opublikowano

@up ja też się dołączam też proszę o jakiś patch,plik , dzięki któremu można widzieć te resztę broni ( i hwangi)

Modki to dźiffki

Opublikowano

nie to maja byc 2 pliki locale z pack z clienta

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Polecam Serwer (Fajny Do PvP)

Pomogłem Daj 5 Lub add.png

bobmarleyzi.png

31887.gif

34194.jpg

10 V 70 V

20 V 80 V

30 V 90 X

40 V 100 X

50 V

60 V

Daj add.png I Komentarz To Się Zrewanżuję

Opublikowano

Czemu jak włączam Lauchera Chinola to przy logowaniu gra mi się wyłącza ?

naruto1me1.png

Zapraszam Do Jinno

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

__________________________________________________________________________________________________________________________Nic nie zbieram

Opublikowano

Jak bedzie on to sie postaram dodac;d

Np. aktualnie mam na sobie sztylety ktore bez zadnych bonow maja 750ataku;d

Wbijajcie wszyscy do chunjo;d nick : Nicco

Opublikowano

Nie piszcie Triple Post tylko edytujecie ;/

@edit

Tamten post pisałem wczoraj ;d

naruto1me1.png

Zapraszam Do Jinno

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

__________________________________________________________________________________________________________________________Nic nie zbieram

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...