Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robione na privie na tym 3 filmiku na tej stronie co kopiuje itemy z IS to biega gość z hwangiem i zatrutym w widać jak najeżdża na nick jakiegoś kolesia to bez lv pisze^^

sygnature.png

Opublikowano

Po przejrzeniu tego 5 razy Stwierdzam że to jest chyba Fake

Choć sam nie wiem co o tym myśleć koleś wyrzuca item po czym 2 postać ma go i buch znikneła

@Up mylisz się to global

Opublikowano

Zajebiste!

Musze sie więcej o tym bugu dowiedzieć.

Dzięki za zamieszcenie filmiku.

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Opublikowano

Fajne oba filmy tylko ty mi powiedz co on zrobił...?

Ok daje tu przetłumaczone w googlach xD:

Oraz Przedstawię to, co chciałbym powiedzieć q q jest największym odkryciem metin hack w ostatnich latach (lub zawsze: 0) jest błąd zbroi, ma niekończące się wspaniały posivilidades xD przekształcania kamienie zbroja duszy (mi wyszło 0 plus 1) pozycja pozycje sklep, lub klon zbroi, wyciągnąć z serwera w sekundach prosty błąd w Virtual PC bez brutalnej siły ...

Zacznijmy, pobrać [Tylko zarejestrowani i uaktywnione pies użytkowników widzieć linki. ] (Tak było na. Ale jest połatany dzisiaj) lub [Tylko zarejestrowani i uaktywnione pies użytkowników widzieć linki. ] (Aby to zrobić w gu 4 b 1 N 4), a teraz kurwa q zbroi cualkiera mogą przesyłać, z podaniem P ekipas clik ekipas jest, tonka być przesłane i będzie niższa to może teraz w górę lub w handlu i sprzedaży Wracając teraz do was wrócić.

Dobrze wyjaśnię formularz z q mam kilka pozycji, jedna jest podniesienie pancerza ekipas opuść ją, rzuć ją i odmień lcik P z góry, tonka jest i będzie powrót ziemi do swoich zapasów, a następnie postarać się o wiele Czasami góry (q q są za trwałe aż coś wyjdzie) i tonka można rozpocząć od bieguna kamienie potas osób lub rzeczy z pozycji sklepu ....

Po prosty sposób wyciągnąć serwer się w zbroję ekipas nisko nad ziemią i rzucamy się i wysiąść spisu ekipas, dle pakete das clik gleby i spadek serwera. (Aby wyciągnąć resetuje szefa, bardzo przydatne, zadaj markius q dostaje 30 dziewięciu ogonów w jeden dzień xD).

Wtedy jest więcej rzeczy EMOPS q q okazał zbyt leniwy, aby mi powiedzieć .... (A raczej napisać xD) ale te są najbardziej przydatne.

q klonowania ezoterycznych książek mam z błędu: [Tylko zarejestrowani i uaktywnione pies użytkowników widzieć linki. ] (Video)

To można na nim uruchomić. ES LO Q ASTA PATCH DZIŚ xD

(Ta editare i lepiej, zrobiłem ruch pocztowy)

kulaki post i odpowie na pytania

Nie rozumiem z tego nic... jeśli ktoś ma tam konto to może by podał te Downloady... :)

Robione na privie na tym 3 filmiku na tej stronie co kopiuje itemy z IS to biega gość z hwangiem i zatrutym w widać jak najeżdża na nick jakiegoś kolesia to bez lv pisze^^

Hah przypatrz się do zobaczysz zielony przedrostek ;)

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

LoL ;D Wygląda serio ale czy w rzeczywistości tak jest to nie wiem ;p

W rzeczywistości ?.

Wątpnie..

Czyli że zakładasz bluzkę i zdejmujesz i masz ich dwie ? -.-"

@Topic.

Global nie global. Na privy by sie tez przydało.

Opublikowano

hmm ciekawe, ale po wylogowaniu moze zniknąc resta a zostac tylko oryginalna zbrojka. Wydaje mi się ze to global ale nie jestem pewien

Opublikowano

fake <_< <_< <_<

Proszeeeeeee ;ddd Kto Mi Zrobi Fajną Sygne ??? ;(

Jeżeli Nie Lubisz Justina Biebera Daj+ dajplusa.gif

http://stworzwirusa.tk/665/annaalewiesz_

<<---- Wejdziesz i pomozesz ?

Opublikowano

@AnnaAleWiesz:*

Za sygne masz +

@Topic

Że ludzie leżą nic nie znaczy...

Może ktoś robił imprezkę....

A na privach nie widziałem jeszcze dywanu z postaci :)

refy RMCF

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...