Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmieniaie Klawiszy

lopezocik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisze ten temat, ponieważ niedawno zobaczyłem jeden, gdzie ktoś pytał sie czy można zmienić 8 na jakis inny klawisz. Jakis newb napisał nie, a rmcf zamknal temat.O jedno prosz: JAK SIE NIE ZNACIE, TO NIE PISAĆ. Da sie zmienic. Wystarczy wejsc w options control i na dole po prawo jest cos napisane, nie pamietam dokladnie, setting albo cos. Tam mozna zmienic każdy klawisz na co sie chce, bo sam to zrobiłem -.-.

Opublikowano

To jest wiadome. Przeciez od tego sa opcje i controll setings. Tak w wr mozna zmienic z 1slot gdy klikniesz 8 a 8slot gdy klikniesz 1. Mi to bardzo pomogło bo nie msuiałem tak daleko sięgać do 8 :D Za bardzo bym się zmęczył :D

82j0k7.png

Mój 1 porządny turtorial :)

Daj Plusika

:)

jtrtsg.gif

Opublikowano

Jakis newb napisał nie, a rmcf zamknal temat.

Skad wiesz ze ja zamknąłem temat... ?? nie amsz takich uprawnień aby to zobaczyć ;p tak nawiasem mówiąć a co do tematu...ja pilnuję porządku.. padły odpowiedzi i po problemie.. ważne aby spamu nie bylo.. ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Jeden napisał nie, a drugi skąd wiesz jak nie sprawdzałeś. Czyli żadnej poprawnej odpowiedzi. A o zamknięciu tematu tak sądze, bo Ty głownie tu pilnujesz porządku;p

Hmm nie tylko ja bo są inni modzi i kid mod ;p ale akurat trafiłeś ;p... no to wyjaśniłeś Ty w tym temacie tego narazie nie zamykam ;p RMCF1902

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...