Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Czysty Klient I Kilka Pytań

Nalo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie.. Czy istnieje czysty klient bez niczego kompletnie czysty? Szukałem w "download", ale znalazłem tylko jakieś z nowymi broniami itp. I mam jeszcze 2 pytanie jak dodać (nie podmienić) tą szmaragdową stalkę:

To jest ukryta treść, proszę

Jako nową zbroje? Dzięki dam + za dobrą odp.

Daj mi + to nic nie kosztuje

Opublikowano

Zajebiste, na pewno dodam na Pandemie, ale jako osobne zbroje tongue.gif

Łap + mellow.gif

Jak to nie można dodać ich jako nowe zbroje?

Edit: W tej dziedzinie jestem "jeszcze" zielony. I możesz mi powiedzieć o co chodzi z tym edytowaniem metka z 2008 za pomocą pakerów? ;D

Opublikowano

Hmm, szmaragdowe stale to Mini hwangi.. więc może podmienisz za te mini białe?.. tzn tak widziałem na serv.

Daj mi miliardy plusów, miliardy minusów.. mnie to nie obchodzi to forum to nie NK nie dawaj mnie do znajomych jak mnie nie znasz ;}, nie zbieram niczego.

PEDOBEAR jest na wolnosci jak cos.

Opublikowano

Chciałem dodać do swojego serwera mini hwangi czyli szmaragdowe stalki... Jednak nie wiem jak dodać nową zbroję dlatego się Ciebie pytam..

Opublikowano

Jak to zrobić możesz mi opisać po kolei jak to zrobić? Dostaniesz za to drugiego + .. Aha i opowiedz jak zrobić żeby można było z stalki +9 zrobić tą szmaragdową stalkę +0, ale będą potrzebne itemy..

Opublikowano

To wiem że to się na serwie ustawia wystarczy w navicacie wpisać id itemka potrzebnego do ulepszenia i ilość (chyba)... A, w którym miejscu to chyba wiem. Możesz mi odpowiedzieć jak dodać do serwa zbroje? Np. szmaragdową stal lub coś? Albo jak zamienić wytrzymałość wroga czy coś tam za szmaragdowe stale?

Edit:

Znalazłem coś co mi pomoże

Link:

To jest ukryta treść, proszę

W tym temacie jest tylko pokazane jak zrobić i dodać na serwer szmaragdową stal dla woja, a ja chcę dla wszystich klas może mi ktoś powiedzieć jak zrobić dla wszystkich klas?? Dam 5 i 2 plusy (+)..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...