Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boki Zrywać

Podoba się?  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz jeszcze wi?cej dowcipów tego u?ytkownika?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostałem aresztowany za zrobienie dowcipu w pracy. Policja powiedziała, że nieważne, czy to prima aprilis — to nadal jest gwałt.

Przychodzi babka na bal przebierańców nago, cała pomalowana na biało. Podchodzi koleś i pyta: - A ty za co się przebrałaś? Babka rozkracza nogi i mówi: - Za dziurę w zębie.

Ładna dziewczyna w metrze. Siedzący naprzeciwko facet "pożera" ją wzrokiem. Dziewczyna udaje, że tego nie zauważa. W końcu jednak zwraca się do niego z przekąsem:

- Powoli może pan mnie zacząć ubierać. Na następnej stacji wysiadam...

Małżeństwo wychodzi z kina po miłosnym filmie. Siadają na ławce w parku i całują się namiętnie. Podchodzi policjant: - Proszę państwa, nie wolno całować się w miejscu publicznym. Muszę ukarać was mandatem. Pan zapłaci 50 zł, pani 500 zł. - Czemu taka różnica? - pyta mąż. - Bo pana widzę tu pierwszy raz - wyjaśnia policjant.

Trzy myszy siedzą w barze i chcą przekonać się, która z nich jest najodważniejsza. Pierwsza wychyla kolejne whisky i mówi:- Jak ja zobaczę pułapkę na myszy, to kładę się na pleckach i naciskam drucik nóżką. Gdy widzę, że pułapka na mnie spada, to łapię ją w zęby i ćwiczę z nią 20 razy, jakby to była sztanga. Biorę potem sobie serek i zjadam z apetytem. Druga mysz kończy drinka i mówi: - Jak ja znajdę trutkę na myszy, to zabieram, ile tylko mogę udźwignąć, ścieram na proszek i wypijam razem z kawą, by mieć trochę buzu. Obie czekają na opowieść trzeciej myszy. Ta łyknęła drinka i mówi:- Dość tych bzdur, idę gwałcić kota.

Podoba się? Daj + i zagłosuj w Ankiecie :P

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.